The Walking Dead 8. sezon oyuncu kadrosundan haberler!

Geçtiğimiz haftalarda yedinci sezon finalini gerçekleştiren ve yeni sezon için uzun bir araya giren The Walking Dead'de gözler artık sekizinci sezona çevrildi. Dizinin sekizinci sezonundan ilk oyuncu kadrosu haberleri de ulaşmaya başladı.

Volkan Küçükel
18 Nisan 2017 - 16:33
Gündem

Geçtiğimiz haftalarda yedinci sezon finalini gerçekleştiren ve yeni sezon için uzun bir araya giren The Walking Dead'de gözler artık sekizinci sezona çevrildi.

Dizinin sekizinci sezonundan ilk oyuncu kadrosu haberleri de gelmeye başladı.

ÜÇ İSİM KADRODA ANA OYUNCU STATÜSÜNE YÜKSELDİ

The Walking Dead'in "The First Day of the Rest of Your Life" isimli yedinci sezon finali bölümünde Rick ve diğer hayatta kalanlara ihanet eden Scavengers lideri Jadis karakterine hayat veren Pollyanna McIntosh yeni sezon için ana kadro oyuncu statüsüne yükseldi.

AMC'nin reyting rekortmeni dizisinin sekizinci sezonu için tek oyuncu haberi bu değil. Steven Ogg ve Katelyn Nacon da McIntosh gibi ana oyuncu kadrosuna yükselen isimler.

17-04/18/twd-8-sezon-oyunculari.jpg

McIntosh'u yakın zamanda Sundance TV'nin Hap and Leonard dizisinde Angel karakteriyle izlerken; Savoirs lideri Negan'ın (Jeffrey Dean Morgan) sağ kolu Simon'a hayat veren Steven Ogg'u HBO'nun Westworld'ünün ilk sezonunda tekrar eden bir rolle izledik.

Kately Nacon ise dizide grubumuzun Alexandria'da tanıştığı ve Carl (Chandler Riggs) ile duygusal bir yakınlaşma içine giren Enid karakterine hayat veriyor.

Dizinin yedinci sezonu içinde Steven Yeun (Glenn), Michael Cudlitz (Abraham) ve Sonequa Martin-Green (Sasha) gibi oyunculara veda etmişken bu gelişmelerle birlikte ana oyuncu kadrosundaki boşluklar doldurulmuş oldu.

EKRANLARIN 1 NUMARASI

The Walking Dead, 02 Nisan'da tamamladığı yedinci sezonunu da 18-49 yetişkin yaş aralığında televizyonun bir numaralı gösterisi olarak tamamlamayı başardı.

THE WALKING DEAD 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi, yeni sezonuyla 2017'nin Ekim ayı içinde ekranlara geri dönecek. Sekizinci sezondan ilk fragmanın Temmuz ayında gerçekleşen San Diego Comic Con etkinliğinde paylaşılması bekleniyor.

"The Walking Dead" 7. sezon özeti:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin