The Walking Dead ekibinden 100. bölüm özel videosu yayınlandı!

The Walking Dead dizisi oyuncularından 100. bölüm özel videosu yayınlandı! 22 Ekim'de AMC ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek The Walking Dead'in sezon açılış bölümü aynı zamanda dizinin 100. bölümü olma özelliğini taşıyor.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2017 - 14:32
Gündem

Ekranların fenomen zombi dizisi "The Walking Dead"in 8. sezonu yaklaşırken dizi ekibinde bir yandan 100. bölüm heyecanı yaşanıyor.

22 Ekim'de AMC ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek The Walking Dead'in sezon açılış bölümü aynı zamanda dizinin 100. bölümü olma özelliğini taşıyor.

THE WALKING DEAD 100. BÖLÜMÜ DEVİRİYOR

The Walking Dead'in sevilen karakterlerine hayat veren oyuncuların, dizinin böylesine önemli bir kilometre taşına ulaşmasına yardımcı oldukları için tüm dizi hayranlarına teşekkürlerini ve mesajlarını ilettikleri özel bir "The Walking Dead 100. Bölüm" videosu yayınlandı.

17-08/02/twd-100-bolum-1-1501673157.jpg

Dizinin eski ve yeni oyuncularını içeren video gerçek aksanıyla dinlediğimiz Andrew Lincoln'ın mesajını iletmesiyle başlıyor. Lincoln "Bayanlar ve baylar, artık 100'lü sayılara geldik. Ve hepinize, ben ve hayatta kalan diğer dostlarımla bu yolculuğun bir parçası olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullanıyor.

Danai Gurira, Jeffrey Dean Morgan, Pollyanna McIntosh, Josh McDermitt, Melissa McBride, Norman Reedus, Steven Ogg, Alanna Masteron, Xander Berkeley, Tom Payne, Ross Marquand, Chandler Riggs, Katelyn Nacon ve Lauren Cohan ise videoda gördüğümüz diğer isimler.

17-08/02/the-walking-dead-negan.png

Lincoln'un mesajıyla başlayan video yine Lincoln'ün şu sözleriyle sonlanıyor: "Sizi çok seviyorum. Bizi izlemeye devam edin çünkü yüzlü bölümler inanılmaz olacak!"

16 bölümden oluşacak yeni sezonun çekimlerine Nisan ayında Atlanta'da başlanan The Walking Dead 'in 100. bölümünü yürütücü yapımcı Greg Nicotero yönetiyor.

"The Walking Dead" 100. Bölüm Özel Teşekkür Videosu (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin