The Walking Dead'de Hilltop mesaisi!

The Walking Dead'in geri dönüşüyle birlikte Rick, Maggie ve ekipten birçok kişinin sezon kötüsü Negan'a karşı ayaklanmak için hazırlanmaya başlayacağını artık biliyoruz.

Dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip zombi temalı dizi The Walking Dead'de yedinci sezon heyecanı 12 Şubat'ta sezonun ikinci yarısının başlamasıyla devam edecek.

Sezon ortası arasının neredeyse bir ayını geride bıraktığımız şu günlerde diziden haber ve görseller gelmeye devam ediyor.

NEGAN'A KARŞI SAVAŞ BAŞLIYOR!

The Walking Dead'in geri dönüşüyle birlikte Rick, Maggie ve ekipten birçok kişinin sezon kötüsü Negan'a karşı ayaklanmak için hazırlanmaya başlayacağını artık biliyoruz.

Ekibin tek başına Negan ve Kurtarıcılar topluluğu ile baş etmesi imkansız görünüyor. Gerek silah-teçhizat gerekse de sayısal üstünlük açısından bu konuda tek başına şansları yok. Bu nedenle diğer topluluklarla işbirliği yapmak durumundalar. İşte dizinin dönüşünde bizleri ilk olarak bu süreç bekliyor olacak.

İLK HEDEF THE KINGDOM

Rick ve ekibinin artık silkinerek Negan'a karşı mücadele etme fikrinin yeşermesiyle sonlanan kış finalinin ardından yeni bölümde Rick'in Krallık/The Kingdom adlı topluluğun lideri olan Ezekiel ile tanışmasına ve onu kendilerine katılması konusunda ikna etme çalışmalarına şahit olacağımızı yayınlanan fragmandan biliyoruz.

17-01/05/the-walking-dead-tanitim-karesi.jpg

HILLTOP CEPHESİ İKNA TURLARI

Yukarıda gördüğünüz yayınlanan yeni tanıtım karesinde kahramanlarımızı bir diğer önemli topluluk Hilltop için aralarında Maggie, Daryl, Michonne, Carl ve Tara'nın yer aldığı isimlerle muhtemelen en korkak (!) müttefiklerden Gregory ile görüşürken görüyoruz. Ancak geçimsiz, sinsi ve korkak Gregory ile bu süreç nasıl işler belirsiz!

Ne dersiniz? Maggie artık Gregory'den liderliği devralıp Hilltop'un yeni lideri olmalı mı?

12 ŞUBAT'TA DÖNECEK

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Melissa McBride, Lennie James, Jeffrey Dean Morgan ve Chandler Riggs gibi isimleri izlediğimiz The Walking Dead, 12 Şubat Pazar akşamı AMC ekranlarına geri dönecek. Merakla beklediğimiz soruların cevaplarını almak için biraz daha beklememiz gerekiyor...

"The Walking Dead" 7. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin