The Walking Dead'e 6. sezon onayı şimdiden geldi!

The Walking Dead'e 6. sezon onayı şimdiden geldi!

resim yok
08 Ekim 2014 - 13:57
İptal - Onay

The Walking Dead'den haber var!

Elde ettiği rekor izlenme oranlarıyla adını şimdiden televizyon tarihine yazdıran zombi temalı AMC dizisi The Walking Dead'in takipçilerine müjde!


Dizi takipçileri, bir yandan beşinci sezonun başlamasına sayılı günler kalmasının mutluluğunu yaşarken, bir yandan da gelen yeni haberle mutluluklarını katlamış oldu.

 

ERKEN YENİ SEZON ONAYI

Yayıncı kablolu kanal AMC'den gelen açıklamaya göre 'The Walking Dead' 6. sezon onayını resmi olarak aldı.

Böylelikle dizi daha beşinci sezonu başlamadan altıncı sezonunu aldı. Ve kendisine ne kadar güvenildiğini bir kez daha ispatladı.

 

O İSİMLE DEVAM

Yeni sezonda Scott Gimple'ın showrunner olarak işin başında devam edeceği de belirtildi.

 

KANAL BAŞKANI KONUŞTU

AMC başkanı Charlie Collier yeni sezon onayı hakkında açıklamada bulunurken;

''12 Ekim'den itibaren The Walking Dead'in yeni bölümlerini dünyadaki tüm dizi hayranlarıyla paylaşacak olmaktan dolayı daha fazla heyecanlı olamayız.[reklam]

Pazar günü gerçekleşecek olan beşinci sezon prömiyeri öncesinde AMC, bu olağanüstü serinin yeni sezonunu sipariş ettiğini doğruladı.

 

''TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

Robert Kirkman, Scott Gimple, müthiş uygulayıcı yapımcılarımız ve tüm ekibe bu merak uyandıran dünyayı ve zengin karakterleri hayata geçirdikleri için teşekkür ediyoruz.''

Uygulayıcı yapımcı kadorsunda yer alan Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero ve Tom Luse gibi isimler de altıncı sezon için ekipte olmaya devam edecekler.

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

The Walking Dead, 12 Ekim Pazar akşamı AMC ekranlarında yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

 

 

'PRETTY LITTLE LIARS' TÜRKİYE EKRANLARINA UYARLANIYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin