The X-Files 11. sezonda Skinner odaklı bölüme Haley Joel Osment katıldı!

Fox'un sevilen bilim-kurgusu The X-Files'ın 11. sezon oyuncu kadrosuna takviye geldi.

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 20:40
Gündem

2018'in ilk ayında 11. sezon bölümleriyle ekranlara geri dönecek "The X-Files"ın oyuncu kadrosuna Haley Joel Osment konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Osment'ın dizide canlandıracağı karakterle ilgili şimdilik fazla bir detay verilmiş değil.

OSMENT'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Karakterin yeni sezonun, FBI Müdür Yardımcılığı görevindeki ve X-Files departmanının denetlenmesinden sorumlu Walter Skinner'a (Mitch Pileggi) odaklanan ve Skinner'ın geçmişi hakkında bir şeyler öğreneceğimiz bölümünde sıklıkla görüleceği belirtiliyor.

Osment'ın Skinner'ın geçmişinden birini, belki de Skinner'ın gençliğini canlandırabileceğini tahmin edebiliriz.

17-10/31/haley-joel-osment.jpg

HALEY JOEL OSMENT'İN KARİYERİ

Young & Hungry dizisinden tanıdığımız Emily Osment'ın kardeşi olan Haley Joel Osment, 1999 yapımı Altıncı His (The Sixth Sense) filminde Bruce Willis ile kamera karşısına geçmiş ve bu filmdeki oyunculuğuyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne en genç aday olmuş ikinci kişi unvanını eline geçirmiştir.

Son olarak HBO'nun Silicon Valley dizisinde Keenan Feldspar karakteriyle izlediğimiz 29 yaşındaki oyuncu yakın zamanda Hulu'nun bilim-kurgu komedisi Future Men dizisinde de karşımıza çıkacak.

THE X-FILES 11. SEZON KONUSU

Yayınlandığı ilk günden bu yana 16 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre Ödülü ile Peabody Ödülü kazanan The X-Files'ın yeni sezonunda FBI özel ajanları Mulder (David Duchovny) ile Scully (Gillian Anderson) cevapları paranormal unsurlar içeren açıklanamayan yeni olayların peşinden giderlerken bir yandan da çocukları William'ı arayacaklar.

17-10/31/the-x-files-11-sezon.png

Dizinin yaratıcı ismi Chris Carter yeni sezonda yürütücü yapımcı, yazar ve yönetmen olarak dümenin başında bulunurken Duchovny ve Anderson dışında Pileggi, William B. Davis ve daha önceden isimleri duyurulan Annabeth Gish, Robbie Amell, Lauren Ambrose ve Barbara Hershey yeni sezon hikayesinde karşımıza çıkacak diğer oyuncular.

1993-2002 yılları arasında dokuz sezon boyunca ekranlara gelmesinin ardından uzun bir süre geçtikten sonra 2016 senesi içinde altı bölümlük yeni bir sezonla geri dönen The X-Files ekibinin yepyeni maceralarını izleyeceğimiz 11. sezon 10 bölümden oluşacak.

"The X-Files" 11. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin