The Young Pope ilk fragmanı yayınlandı

Tarihin ilk İtalyan asıllı Amerikalı papasının hikayesine hazır mıyız...

Volkan Küçükel
15 Haziran 2016 - 18:38
Yeni Bölüm

Dünyaca ünlü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun yeni televizyon dizisi projesi 'The Young Pope'ta tarihin ilk İtalyan asıllı Amerikalı papası olarak Lenny Belardo'yu Jude Law canlandıracak.

Lenny Belardo (Pius XII) karakteri üzerine odaklı dizide muhafazakar bir Amerikan papa olan Belardo, liberal papalardan adeta bezmiş durumda olan Vatikan tarafından görevlendirilip yaptığı seçimlerde muhafazakar kimliğini öne çıkaracak.

Zayıf ve fakirlere karşı merhamet dolu birisi olarak tanımlanan, saraya karşı dik duran ve otoritesine gelecek etkileri umursamayan Belardo oldukça güçlü bir karakter olarak dizi boyunca yakınındakileri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olacak.

8 BÖLÜMLÜK MİNİ DİZİ

Sky, Canal+, HBO'nun yanı sıra İtalyan Wildside ve Fransız Haut et Court TV ortak yapımcılığında hazırlanmakta olan dizinin sekiz bölümlük mini dizi olarak planlandığını ve yönetmenliğini Paolo Sorrentino'nun yapacağını belirtelim.

16-06/15/landscape-1465974684-screen-shot-2016-06-15-at-081114.jpg

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise Diane Keaton (Sister Mary), Silvio Orlando (Cardinal Voiello), Scott Shepherd (Cardinal Dussolier), Cécile de France (Sofia), Javier Cámara (Cardinal Gutierrez), Ludivine Sagnier (Esther), Tony Bertorelli (Cardinal Caltanissetta) ve James Cromwell (Cardinal Michael Spencer) olarak sıralanıyor.

The Young Pope'un çekimleri ağırlıklı olarak İtalya-Roma olmak üzere Vatikan yakınları, Venedik ve New York'ta gerçekleştirilmekle birlikte ekranlara ne zaman gelmeye başlayacağı konusunda henüz net bir tarih verilmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin