This Is Us 2. ve 3. sezon onayını aldı!

NBC, This Is Us'a iki sezonluk onay verdi. Böylelikle dizinin 2. ve 3. sezonlarının olacağı resmileşmiş oldu.

Yeni sezonun en çok dikkat çeken ulusal kanal dramalarından This Is Us takipçileri için güzel haber geldi!

İKİ SEZONLUK ONAY BİRDEN!

Yayıncı kanal NBC, This Is Us'a iki sezonluk onay verdi. Böylelikle dizinin 2. ve 3. sezonlarının olacağı resmileşmiş oldu. Duyuru, Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Her iki sezonun 18 bölümden oluşacağı belirtildi.

Bazıları aynı doğum gününü paylaşan ve yaşam öyküleri garip bir şekilde iç içe geçen bir insan topluluğunun yaşadıklarına odaklanan hikayeye sahip aile draması This Is Us, kanal için hem ticari yönden hem de eleştirel anlamda oldukça iyi getirilere sahip.

17-01/19/nbc.png

YÜKSEK İZLENME ORANLARI

Eylül ayında ekran macerasına başlayan dizi, ilk bölümüyle 2.8 reyting oranı ve 10.1 milyon izleyici rakamlarını elde etmesinden günler sonra kanaldan 18 bölümlük tam sezon onayını almıştı.

12 bölümünü geride bırakan dizi, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.6 reyting oranı ve 9.6 milyon izleyici ortalamaları ile ekran macerasını sürdürüyor.

NBC Entertainmnet Başkanı Jennifer Salke konuyla ilgili yaptığı açıklamada "This Is Us'ı iki sezon için yenilemekten dolayı heyecan duyuyoruz. NBC'de uzun bir ömre sahip olacağından hiç şüphem yok. NBC'deki herkesin adına, yetenekli yaratıcımız Dan Fogelman tarafından bir araya getirilen oyuncu kadrosu, ekip ve yapımcılarımıza beceri ve yeteneklerinden dolayı minnettarlığımızı sunuyoruz. Yüzlerce televizyon dramasının bulunduğu bu dünyada, en beğenilen programlardan birine sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

17-01/19/thisisus.jpg

Henüz ilk sezonunda American Film Institute Awards'ın en iyi diziler listesine giren; Critics' Choice Television Awards ve People's Choice Awards gibi ödül organizasyonlarından ödülle dönen dizi, Altın Küre Ödülleri'nde de üç kategoride adaylık kazandı.

20th Century Fox Television yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. Brown, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan ve Ron Cephas Jones gibi isimler yer alıyor.

'This Is Us' 1. sezon 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin