This Is Us bölümleri & hikayeleri

This Is Us, girdiği tatilden dönmeden bölümlerde şimdiye kadar işlenen önemli olayların zaman çizelgesini sizin için derledik.

Berfu Özlen
12 Ocak 2017 - 02:30
Kültür Sanat

This Is Us, birden fazla hikayenin iç içe girdiği bir yapım. Dizinin ilk bölümünden 10. bölümüne kadar 1980'lerden, 90'lara birçok zaman dilimine gidip geldik.

The Hollywood Reporter, dizi tatilden dönmeden güzel bir zaman çizelgesi yayınladı. Biz de sizler için o çizelgeyi derledik. 

31 Ağustos 1980: Üçüzler doğdu

Kevin, Kate ve Randall yazın son gününde doğdu. Tesadüfen bugün aynı zamanda Jake'in de doğum günü.

1980'ler: Rebecca William ile tanışır

Bir bebekle yaşam ne kadar zorsa, biri evlatlık olmak üzere üç bebekle yaşam daha da zordur! Rebecca, hastane bahçesinde Williams'ı görür.

1989 yazı: Jack içkiyi bırakır

İzleyenlerin pilot bölümde hayranlıkla izlediği "mükemmel" çift aslında o kadar da mükemmel değilmiş. Üçüzlerin dünyaya gelişinden 8 sene sonra, Jack büyük sıkıntılar çekmektedir. Alkol problemi, aile içinde sıkıntı yaratmakta olduğundan içkiyi bırakmaya karar verir.

1989 Sonbaharı: Randall Üstün Zekalılar okuluna gider

Zavallı Randall'ın tek isteği ailesine uyabilmekti ama onlardan çok farklı olduğu en baştan beri belliydi. Ailesi de dahil herkesten zekasını saklamaya çalışsa da fark edildi ve Üstün Zekalılar okuluna gönderildi.

Kasım 1989: Pearson Şükran Günü geleneği doğar

Pearson ailesi ileride gülerek anacakları korkunç bir Şükran günü geçirir. 

Aralık 1989: Kate'in apandist ameliyatı

Kate Noel arifesinde sancılanınca, acilen hastaneye kaldırılır ama Pearson'lar bu zorlu geceyi de atlatabilmiştir.

Ağustos 2016: Üçüzler 36 yaşında!

Jack'in üçüzler doğduğundaki yaşına gelen çete için büyük gün! Kate kilo vermeye karar verir, Kevin orta yaş krizine girer, Randall ise biyolojik babası ile tanışır. 

Eylül 2016: Kevin The Manny'den ayrılır ve New York'a taşınır

Orta yaş krizinden bahsederken, Kenny'nin Manny krizi geçici bir şey değildi. Her ne kadar menajeri özür dilemesini tavsiye etse de, Kevin artık ayrılma zamanının geldiğine emindi. Hoşçakal Los Angeles ve televizyon dünyası! Merhaba New York ve tiyatro sahnesi!

Kasım 2016: Kate, Toby'den ayrılır

Hiçbir şey Kate'i kilo verme gayesinden alı koyamayacaktır. Buna yakışıklı yeni erkek arkadaşı da dahil! Toby, kilo vermekten vazgeçtiğini söylediğinde, Kate, Toby'den ayrılıverir.

Kasım 2016: Randall annesinin sırrını öğrenir

Rebecca ve William'ın yıllar önceki tanışmasının bir anlamı olmalıydı! Rebecca'nın şanssızlığı, bu gerçeği Randall'a söyleyemeden, Randall'ın kendisinin daha önce öğrenmesi oldu.

Kasım: Dağ evine son gezi

Dağ evinin sırrı hala muallak, tek bildiğimiz Rebecca'nın evi satmak istediği. Kardeşler son kez evi ziyaret ettiğinde çok hüzünlü anlar yaşanır ve Randall'ın yanlışlıkla içtiği halisünatif mantar suyu nedeniyle işler biraz garipleşir.

Aralık 2016: Toby kalp krizi geçirir

Kate ve Toby tekrar bir araya gelince, Toby tekrar diyete başlamaya karar verir ancak malesef bu plana başlayamadan kalp krizi geçirip yere yığılır. Hastaneye yetiştirilen Toby'nin kalp ritmi düz çizgiye döner, ve bölüm biter. Bize de merakla ne olacağını beklemek düşer.

This Is Us 17 Ocak'ta ekranlara geri dönüyor! 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin