This Is Us'ın 2. sezonundan oyuncu kadrosu haberleri!

NBC'nin This Is Us dizisinin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
30 Haziran 2017 - 23:00
Gündem

Amerikan ulusal kanalları içinde geçtiğimiz sezonunun en dikkat çekici yeni dizilerinin başında gelen NBC'nin This Is Us'ının yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

OYUNCU KADROSUNDAN SON GELİŞMELER

Dizinin ilk sezonunda tekrar eden rollerle yer alan Hannah Zeile, Niles Fitch, Logan Shroyer, Mackenzie Hancsicsak, Parker Bates, Faithe Herman (Annie Pearson) ve Eris Baker (Tess Pearson) gibi isimler ikinci sezon için ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldiler.

Lonnie Chavis ise ikinci sezonda yer almaya devam edecek ancak Showtime'ın White Famous dizisinde yer aldığı için diğer oyuncular gibi ana kadro statüsünde bulunmayacak.

17-07/01/this-is-us.jpg

Alexandra Breckenridge (Sophie) ve Jon Huertas (Miguel) ikilisinin de yeni sezon için ana oyuncu kadrosunda yer alacakları geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Bazıları aynı doğum gününü paylaşan ve yaşam öyküleri garip bir şekilde iç içe geçen bir insan topluluğunun yaşadıklarına odaklanan hikayeye sahip aile draması This Is Us, sene başlarında ikinci ve üçüncü sezon onaylarını almıştı. Önümüzdeki iki sezon da 18 bölümden oluşacak.

20th Century Fox Television yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. Brown, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan ve Ron Cephas Jones gibi isimler yer alıyor.

THIS IS US 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

This Is Us'ın ikinci sezonu 26 Eylül'de başlayacak.

"This Is Us" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin