resim yok
07 Haziran 2010 - 00:00

THY Kevin Costner'ın ardından Kıvanç Tatlıtuğ'yla anlaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı reklam filminin çekimleri tamamlandı. Daha önce Vestel'in Ortadoğu reklam kampanyasında oynayan ve büyük ilgi gören Kıvanç Tatlıtuğ Türk Hava Yolları'nın reklam filmi teklifine sıcak baktı. Ortadoğu'da fenomen haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ Türk Hava Yolları yönetimi ile sıkı bir pazarlığa girdi. Ancak yönetimin sıcak yaklaşımı ve kampanyanın sadece ticari tarafı olmadığı yönündeki mesajlarını dikkate alan ünlü oyuncu uzun süren pazarlığın ardından 300 bin dolar karşılığında el sıkıştı. İlk etapta bir reklam filmi çekildi. Filmin çekimlerine hemen başlandı. Film Ortadoğu'nun tüm önemli televizyonlarında gösterilecek. Yine iletişim stratejisi çerçevesinde billboardlar ve internetin de kullanılması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin