Tim Robbins'li Here, Now dizisini tanıyalım!

Tim Robbins'li Here, Now dizisini tanıyalım! Six Feet Under ve True Blood gibi kült dizileri HBO ekranlarına kazandıran Alan Ball'un aynı kanal için geliştirdiği yüksek beklentili "Here, Now" dizisinden yeni haberler var!

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 13:12
Gündem

Six Feet Under ve True Blood gibi kült dizileri HBO ekranlarına kazandıran Alan Ball'un aynı kanal için geliştirdiği yüksek beklentili "Here, Now" dizisinden yeni haberler var!

"HERE,NOW" OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Holly Hunter ve Tim Robbins ikilisini buluşturan dizinin oyuncu kadrosuna Marwan Salama (American Crime) tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Navid karakterine hayat verecek olan genç aktörün dizide kilit bir role sahip olacağı belirtiliyor. Ancak şimdilik rolünün detayları hakkında bilgi verilmiş değil.

17-08/10/alan-ball-dizisi.png

ABC'nin Shondaland yapımı yeni dizisi For The People'ın da oyuncu kadrosunda bulunan Marwan Salama yakın dönemde American Crime (Ishmael), Criminal Minds: Beyond Borders (Cadi) ve Amazon'un Just Add Magic dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

"HERE,NOW" KONUSU

Ball'ın hikayesini kaleme aldığı dizi; üçü Vietnam, Somali ve Kolombiya'dan evlatlık olarak alınan, biri ise kendi biyolojik çocukları olan dört çocuğuyla birlikte yaşam süren orta yaşlı bir çifti ve çok ırklı çağdaş ailesini hikayesinin merkezine alıyor.

Görünüşte mükemmel ve ilerici gözüken bu aile gerçekte ise derin çatlaklar barındırmakta. Ayrıca çocuklardan birisi başkalarının göremediği şeyleri görmeye başlar. Bu bir akıl hastalığı mı yoksa başka bir şey mi?

Ball ile birlikte Peter Macdissi'nin yürütücü yapımcı olarak iş başında olacağı dizide Tim Robbins ve Holly Hunter dışında, ailenin dört çocuğuna hayat verecek Jerrika Hinton (Grey's Anatomy), Raymond Lee (Mozart in the Jungle), Daniel Zovatto (Revenge) ve Sosie Bacon (Scream) gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Joe Williamson ve Andy Bean de geçtiğimiz aylarda oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler olmuşlardı.

17-08/10/alan-ball.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin