Timeless 1. sezon uzadı!

NBC, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni dizisi Timeless'ın ilk sezonunu üç bölüm ilaveyle 16 bölüme yükseltti.

NBC, zaman yolculuğu temalı dizisi Timeless'a biraz daha fazla zaman tanıma niyetinde!

3 EK BÖLÜM GELDİ

TVLine'ın haberine göre kanal, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni dizisinin ilk sezonunu üç bölüm ilaveyle 16 bölüme yükseltti.

TAKEN'IN BAŞLANGIÇ TARİHİ DE NETLEŞTİ

Ayrıca Liam Neeson'lı aynı adlı aksiyon filmi serisinden küçük ekranlara uyarlanan Taken dizisinin Timeless'ın sezon finali sonrasında başlayacağı da duyuruldu. Buna göre Vikings dizisinden tanıdığımız Clive Standen'ın başrolünde olduğu dizi, 27 Şubat Pazartesi günü prömiyerini gerçekleştirecek.

Duyurularla ilgili açıklamalarda bulunan NBC Entertainment Başkanı Robert Greenblatt "Harika yeni dizimiz Timeless'ın bölüm sayısındaki artış, Taken'ın prömiyeri ve The Voice'in dönüşüyle sezonun geri kalanına güçlü giriyoruz" ifadelerini kullandı.

16-11/02/timeless-nbc.jpg

NBC Entertainment'tan Jennifer Salke ise "Timeless, izleyicisini her hafta heyecanlı şekilde farklı bir zaman dilimi ve mekana götüren olağanüstü yeni bir dizi. Ek bölüm siparişleri vermemizden ötürü heyecanlıyız. Televizyonun en iddialı yeni gösterilerinden birinin yapımcılığını üstlendikleri için Eric Kripke ve Shawn Ryan karşısında şapka çıkartıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İZLENME ORANLARI NASIL?

Universal Television ve Sony Pictures Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, devam etmekte olan ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.43 reyting oranı ve 6.074 izleyici ortalamalarıyla sürdürüyor.

Dizi, ilk sezonunun altıncı bölümü "The Watergate Tape" ile 14 Kasım Pazartesi günü NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Timeless' 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin