Timeless iptal edildi!

NBC, zaman yolculuğu temalı dizisi Timeless için iptal kararı aldı. Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak.

Geçtiğimiz aylarda "Timeless 2. sezon olacak mı?" yazımızda belirttiğimiz üzere bu habere hazırdık! Yayıncı kanal NBC'den dizinin geleceğine dair resmi karar duyuruldu. Ancak bu karar dizi hayranlarını üzecek.

TIMELESS TEK SEZONDA KALDI!

Kanal, zaman yolculuğu temalı dizisi Timeless için iptal kararı aldı. Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak.

Yapımcı şirket Sony TV'nin diziyi devam ettirmek adına başka kanal ya da platformlarla görüşmeler yapıp yapmayacağı konusunda bir bilgi yok. Ortak yaratıcı Eric Kripke ise yaptığı açıklamada çok iyimser olmamakla birlikte diziye yeni bir ev sahibi bulmaya çalışacaklarını belirtti.

17-05/11/eric-kripke.png

17-05/11/shawn-ryan.png

TIMELESS REYTİNGLERİ

Yayın hayatına büyük beklentilerle başlayan Timeless'ın başarı sağlaması için aslında her şey uygun görünüyordu: Ryan ve Kripke gibi iki önemli isim ve yapımcı kadrosundaki güçlü isimler, The Voice'ın ardından Pazartesi akşamındaki harika zaman dilimi ve Matt Lanter, Abigail Spencer, Malcolm Barret'lı çekici oyuncu kadrosuna rağmen Timeless izlenme oranlarında bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı.

Dizi, ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.10 reyting oranı ve 4.62 milyon izleyici rakamlarını elde edip vasat bir ortalama ile sezonu tamamladı.

TARİHE YOLCULUK

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, zaman yolculuğu hikayesiyle bizleri her bölümünde tarihin önemli kişiliklerinin yaşadığı dönemlere götürüyordu.

17-05/11/timeless.jpg

Shawn Ryan ve Eric Kripke'nin dizi sorumlusu, yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı Timeless'ın yapımcı kadrosunda John Davis, John Fox ve Marney Hochman bulunuyordu. Dizi; Sony Pictures Television, Davis Entertainment, MiddKid Productions ve Kripke Enterprises ortak yapımcılığında hazırlanıyordu.

"Timeless" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin