Tin Star 2. sezon onayını aldı!

Tin Star 2. sezon onayını aldı! Broadchurch dizisinin yapımcılarının intikam gerilimi türündeki yeni dizi projesi Tin Star henüz başlamadan resmi 2. sezon onayını kaptı!

Broadchurch dizisinin yapımcılarının intikam gerilimi türündeki yeni dizi projesi "Tin Star" henüz yayın hayatına başlamadan resmi 2. sezon onayını kaptı!

TIN STAR, İLK SEZONU BAŞLAMADAN 2. SEZON ONAYINI KAPTI!

28 Weeks Later senaristi Rowan Joffe'nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni sezon onayını aldığı yayıncı kanal Sky Atlantic tarafından doğrulandı.

"TIN STAR" KONUSU

Tim Roth ve Christina Hendricks'i başrollerde izleyeceğimiz dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Eski bir Londra dedektifi Jim Worth (Tim Roth), artık Rocky Mountains, Little Big Bear'da doğayla iç içe, kırsal bir kasabada polis şefi olarak yeni hayatına başlamıştır. Geçmişini geride bırakıp ailesiyle daha iyi ve huzurlu bir yaşam için atıldığı bu macera ne yazık ki istediği gibi gitmeyecektir.

17-09/05/tim-roth.jpg

Mad Men'den tanıdığımız Christina Hendricks'in karakteri Mrs Bradshaw'ın yürüttüğü bir petrol rafinerisinin açılmasının ardından kasaba uyuşturucu, fuhuş ve organize suç dalgalarıyla karşı karşıya kalır.

Kasabada birbiri ardına yaşanmaya başlayan son derece kanlı ve trajik olaylar Jim Worth'un şiddet dolu ve alkolik geçmişini açığa çıkarmaya başlar. Bu aşamada yaşananlarla birlikte dizinin izleyicilere vadettiği intikam temasının beraberinde getirdikleri izleyicilere yansıtılacak.

17-09/05/teen-star-dizisi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Genevieve O'Reilly (The Honourable Woman), Abigail Lawrie (The Casual Vacancy), Oliver Coopersmith (Dickensian), Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels), Stephen Walters (Outlander), Ian Puleston-Davies (Coronation Street), Roark Critchlow (Pretty Little Liars), Sarah Podemski (Cashing In), Ryan Kennedy (Hellcats) ve Kevin Hanchard (Orphan Black) gibi isimler rol alıyor.

TIN STAR 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tin Star'ın 10 bölümden oluşan ilk sezonu 07 Eylül Perşembe akşamı Sky Atlantic ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Tin Star" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin