Tolga Çevik ile Eğlence Yeniden! Müdür Na'ptın!

"Arkadaşım" yeni maceralarla geliyor.. Tolga Çevik ile Eğlence Yeniden!

resim yok
18 Mart 2016 - 14:34
İptal - Onay

‘Komedi Dükkanı’ ve ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ ile büyük bir başarı yakalayan Tolga Çevik  bir sezon aradan sonra tekrar ekranlara dönüyor.

Herşey doğaçlama...

“Arkadaşım”,  “Yönetmen”in hayal gücüyle yine herhangi bir ülkede, herhangi bir şehirde, hatta uzayda bile akla hayale gelmeyecek maceralara atlıyor!

 

16-03/18/mudur_neaptin-4.jpg

 

Birinci bölüm;

 

Merakla beklenen ilk bölümde, yönetmenin hayal gücü ve talimatları ile ilginç bir aile hekimini de canlandıracak olan ‘Arkadaşım’ birbirinden komik tedavi yöntemleri ile hem şaşırtacak hem güldürecek! Bir yandan aile ilişkilerine el atarken, çantasından çıkardığı alakasız sağlık malzemeleriyle de seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek!

 

İkinci bölümde, ‘Arkadaşım’ın kıskanç bir kız babasını canlandırırken çevirdiği dolaplar izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak! Okul balosunda bile biricik kızını takipte olan başarılı komedyenin halleri çok eğlendirecek! Kızının erkek arkadaşına gizliden verdiği mesajlar ve oyunlar da cabası!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin