resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Ünlü oyuncu Tolga Karel geçtiğimiz gece menajeri ve yabancı olduğu anlaşılan bir bayanla birlikte sabahın ilk ışıklarına dek doyasıya eğlendi.

HAYRAN BAKIŞLAR

Mekan çıkışında birbiri ardına patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran Karel, hızla kız arkadaşının yanından uzaklaşırken, kız arkadaşını kameralardan uzak tutabilmek için basın mensupları ile uzun uzun röportaj yaptı.

Röportajı hayran bakışlarla bir köşeden seyereden genç bayan ise Karel'in yanındaki arkadaşlarından biri tarafından araca bindirildi.

Bu anlarda bile gözünü bir an olsun ünlü oyuncudan ayırmayan genç bayan Karel'e olan hayran bakışları dikkatlerden kaçmadı.

'ÇELİK, YAPTIĞIM İŞLERİN EN SOFT OLANI'

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran Çelik'in bayan fotoğrafları hakkında; Karel ''Bu iş Çelik'in fikriydi ve Sosyal medyayı salladık. Çelik,'Tolga ses getirsin, sen çekermisin?' diye bana geldi ben'de seve seve çektim. Şu an Azerbeycan yıkılıyor. Ben fotoğrafları çekerken bu kadar ses getireceğini hiç düşünmemiştim.

 

Dergiciliğe giriyoruz 24 Mayıs Cahide Varyata gecelerinde görüşeceğiz. Çok bomba röportajlar ve çok bomba fotoğraflar var. Moda dergileri ve dizilerin birbirine benzediği şu dönemde ben farklı bir şey yaratıyorum. Dizilere bir süre ara verdim ihtiyacım yok hele paraya hiç ihtiyacım yok. Elimde 2 - 3 yıl yetecek kadar röportajlar var. Çelik yapacağım işer arasında en hafif ,en softuydu." dedi.
[reklam]
RÜZGAR ERKOÇLAR BOMBASI

Karel, medya'da haftalarca konuşulan ve cinsiyet değiştirip erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın muhteşem itirafını da açıkladı.

Erkoçlar ile gerçekleştirdiği röportajında Erkoçlar'ın kendisine çok özel pozlar verdiğini ve "Ben hayatım boyunca asla çocuk sahibi olamayacağım" dediğini ifade eden Tolga Karel, kız arkadaşı ile aynı araca binerek mekandan uzaklaştı.

 

 

CEYDA ATEŞ'TEN RÜZGAR ERKOÇLAR HAKKINDA BİLİNMEYENLER! DETAYLAR İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin