resim yok
20 Mart 2014 - 09:31
Magazin

Pes artık!

Tolga Karel'i adaya uğurlayıp eğlenceye dalan Günay Musayeva, yine skandala imza attı.

Azeri model ve arkadaşları, ellerinde içki şişeleriyle trafikte terör estirdi. Polisten kaçan alkollü grup, Şişli'de faka bastı

 

YOKlUĞUNDA GÜNÜNÜ GÜN EDİYOR!

Survivor'da yarışmak için Dominik'te bulunan Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva, ünlü oyuncunun yokluğunda gününü gün ediyor. Geçtiğimiz haftalarda gizemli bir erkekle Nişantaşı Sess'te baş başa eğlenen Azeri model, önceki gece aynı mekandaydı.

Günay Musayeva'ya; iki kadın ve iki erkek arkadaşı eşlik etti. Gazetecilerin olup olmadığını kontrol eden model, yakalanmayacağını düşünerek geç saatlerde mekandan çıktı.

 

KONTROLDEN KAÇTI

Günay Musayeva, sarışın bir kadının kullandığı araca bindi. Şişli'de trafik ekiplerinin durdurmaya çalıştığı kadın, polis kontrolünden kaçtı. Ancak Museyava'nın olduğu araç; ileride kontrole yakalandı.

Polislere "Gazeteciler Günay'ı çekmesin diye kaçtım" bahanesi sunan kadın şoför; alkol muayenesinde 71 promil alkollü çıktı.[reklam]

Grubun trafik kontrolünde bile içki içmesi "Pes artık" dedirtti.

 

HER GECE EĞLENCE

Tolga Karel'den bir oğlu bulunan Günay Musayeva, Karel'in yarışmaya katıldığı günden beri her gece farklı bir mekanda eğleniyor.

Alkollü olan kadın şoför; polise trafik kontrolünden neden kaçtığını anlatırken; yanındaki kadın hiçbir şey olmamışçasını içkisini yudumlamaya devam etti. Bu sırada Günay Musayeva ise koltuğa gömüldü.

 

PİŞKİNLİK YAPTI

İçerisinde olduğu aracın trafik kontrolüne girmesiyle gazetecilere yakalanan Azeri modelin tedirginliği, yüzüne böyle yansıdı.

 

HER GECE EĞLENCE

Tolga Karel'den bir oğlu bulunan Günay Musayeva, Karel'in yarışmaya katıldığı günden beri her gece farklı bir mekanda eğleniyor.

 

 

TOLGA KAREL'E İCRA ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin