Tolga Ortancıl Deli Gönül kadrosunda

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın paylaşacağı Deli Gönül'ün oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Sibel Karagöl
04 Mayıs 2017 - 12:20
Gündem

Temmuz ayında yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını sürdüren Deli Gönül'ün oyun kadrosu kesinlik kazanmaya başladı. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın üstleneceği diziye yeni isim dahil oldu.

Fırat Parlak ve Koray Şahin tarafından kurulan ve 2009 yılından beri televizyon dizileri, sinema filmleri, yarışma programları, reklam prodüksiyonları ve post-prodüksiyonlar yapan 25 Film, dizinin yapımcılığını üstlenmektedir. senaryosunu ise Alican Yaraş’ın kaleme aldığı dizi şimdiden oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Dram dizisi olarak ekrana gelecek projenin oyuncu kadrosuna Tolga Ortancıl katıldı. Daha önce Güzel Köylü dizisinde dikkatleri çeken yakışıklı oyuncunun hangi rolde karşımıza çıkacağı henüz kesinleşmese de dizide yer alan öğrencilerden birini oynacağı kulağımıza gelen söylentiler arasında.

17-05/04/to2.jpg

Tolga Ortancıl Kimdir?

21 Haziran 1992 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde doğan oyuncu, üniversiteyi İstanbul Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyonculuk bölümünde bitirmiştir.

Daha sonra Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosunda Tiyatro Eğitimi ve Akademi 35 Buçuk'ta dans, diksiyon, oyunculuk, seslendirme, şan eğitimleri almıştır.

Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandıran Tolga Ortancıl, dizi oyunculuğı kariyerine Elde Var Hayat dizisinde Kaan karakteriyle adım atmış, daha sonra İzzet Kaptan ve Oğlu, Kuzey Güney ve Sevda Kuşun Kanadında gibi dizilerde yer almıştır.

Murat Ünalmış Ekranlara Dönüyor

Yönetmeniğini Selim Demirdelen ile Berat Özdoğan'ın üstlendiği dizide Murat Ünalmış ise ekranlara uzun süre ara verdikten sonra yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. 

17-05/04/dg.jpg

Murat Ünalmış'ın canlandıracağı karakteri merkezine alacak dizinin öyküsü hayatında sevdiği, değer verdiği her şeyi kaybetmiş bir öğretmenin İstanbul’a taşınıp bir özel okulda göreve başlamasıyla başlayacak. Dram ağırlıklı olacak dizi büyük şehir hayatına alışmaya çalışan öğretmenin verdiği hayat mücadelesini konu alacak.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 
 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin