Tolgahan Sayışman ekranlara dönüyor!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Berfu Özlen
16 Mayıs 2017 - 11:59
Magazin

YouTube'da yayınlanan bir talkshow'a katılan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, çocukluğu ve yeni projesi ile ilgili konuştu.

Küçüklükten beridir çalışıyor

En son Bade İşçil ile başrollerini paylaştığı "Eski Sevgili" filmi ile beyaz perdede yer bulan yakışıklı oyuncu, çalışmayı çok sevdiğini ve küçük yaştan beri farklı işlerde çalıştığını belirtti. Berber çırağı ve camcılık gibi işler yapmış olduğunu söyleyen Sayışman, "18 yaşıma kadar berberlik, camcılık dahil bir çok işi yaptım. Hem çalışmayı, hem de yaptığım işi çok seviyorum. Her aman aile ekonomisine katkıda bulunmaya çalıştım." diye konuştu. 

"Alışılmış bir rol değil"

Uzun sayılacak bir aradan sonra, yeni dönemde yeni bir proje ile televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan Sayışman, "Eylül ayında ekranlara gelecek olan yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına devam ediyorum. Kötü adam olmayacağım ama hataları olan bir karakteri oynayacağım. Alışılmış bir rol değil. Oyunculuk çok güzel ama çok zor yanları da var" dedi.

Çocuk istiyor!

Doğru insanı bulmak ile ilgili düşüncelerini de belirten Sayışman, "Evlilik doğru insanı bulduktan sonra çok güzel. Yalnız mı öleceksin ki evlenmiyorsun. Para, şöhret her şey geçici önemli olan mutlu olmak. Ayrıca çocukları da çok seviyorum. Ben kız, Almeda ise erkek çocuk istiyor" diye konuştu.

Hayal gücü kuvvetli bir çocuktu

Küçüklüğü ile ilgili konuşan yakışıklı aktör, "Çocukluğumda çok usluymuşum, bana oyuncak versinler kimseyle işim olmazmış." dedi ve ekledi, "Bir de bir film izlersem ertesi gün o karakteri canlandırırdım. Halının üzerinde çok dalgıçlık yapmışlığım vardır."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin