resim yok
10 Eylül 2011 - 00:00

 

Çok yoğun çalıştığını belirten Tolgahan Sayışman, son günlerde sağlık problemi yaşadığını söyledi.
 
Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman Etiler’de görüntülendi. Lale devri dizisindeki Çınar karakteriyle beğeni toplayan Tolgahan Sayışman Etiler’de arkadaşlarıyla birlikte bir çorbacıdaydı. Mekandan çıkışta soruları yanıtlayan Tolgahan Sayışman geçtiğimiz günlerde keyifsiz olarak görüntülenmesinin sebebini de anlattı.
 
Çok yoğun çalıştığını belirten Tolgahan Sayışman, son günlerde sağlık problemi yaşadığını söyledi.
Tolgahan Sayışman “Son günlerde keyifsiz olduğumu gözlemlemişsiniz. Bunun iki sebebi var. Birinci gerçekten çok yoğun çalışıyorum. Diğeri ise geçirdiği bir rahatsızlık var. Kafamı ona taktım. Tedavi oluyorum” dedi. Sayışman, rahatsızlığının ne olduğunu ise söylemedi. Tolgahan Sayışman’a Ebru Yaşar’ın “Serenay’la onlar barışacak bizde aracı olduk “diyerek aralında çıkan aşk söylentilerini yalanması hatırlatıldı. Bunu üzerine gülümseyen Tolgahan Sayışman “Yok öyle bir şey “dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin