resim yok
03 Eylül 2011 - 00:00

 

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, dün ünlü şarkıcı ile birlikte Akaretler’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, dün Ebru Yaşar ile birlikte Akaretler’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
 
Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan ayrıldığını açıklayan Tolgahan Sayışman Kaff adlı bir mekanda Ebru Yaşar’la samimi bir şekilde eğlendikleri iddia edildi.
 
 
TOLGAHAN İDDİALAR İÇİN NELER SÖYLEDİ?
 
Tolgahan Sayışman ve Ebru Yaşar’ın görüntülenmemek için mekanın iç kısımlarına doğru ilerledikleri söylendi. Ebru Yaşar mekandan Polat Yağcı’nın arabasına binerek uzaklaştı.  Çıkışta Tolgahan Sayışman, Ebru Yaşar ile samimi bir şekilde eğlendikleri iddialarını “Yok Öyle bir şey.” diyerek yalanladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin