resim yok
08 Mayıs 2012 - 00:00

 

Serenay Sarıkaya, artık eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la oynamak istemediği için “Lale Devri”nden ayrılmayı düşünüyor. Yapımcısı Avşar ise Sarıkaya’nın dizi bitene kadar sözleşmesi olduğunu belirtti
Son dönemin yükselen yıldızları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya, bir süredir başrolünü eski sevgilisi Tolgahan Sayışman ile paylaştığı “Lale Devri” dizisinden ayrılmak istiyor. Sarıkaya’nın yeni sezonda 3. yılına girecek olan diziden artık eski sevgilisi Sayışman ile beraber oynamak istemediği için ayrılmayı planladığı ifade ediliyor. 
 
79 bölüm oynaması gerek
Sarıkaya’nın kaderi ise dizinin yapımcısı Şükrü Avşar’a bağlı... Önceki yıl Avşar Film ile yaptığı sözleşme “Lale Devri” bitene kadar geçerli olduğu için Sarıkaya’nın dizide daha 79 bölüm oynaması gerekiyor. Avşar Film’in patronu Şükrü Avşar ise “Serenay bana gelip diziden ayrılmak istediğini söyledi. Ama en başta yaptığımız bir sözleşme ve bunun da yasal yükümlülükleri var. Doğal olarak dava açma hakkımız mevcut. Bu iş ‘Ben artık sıkıldım, ayrılmak istiyorum’ demekle olmuyor. Sezon sonunda oturup konuşuruz. Gitmek isteyen oyuncuya kal diyecek değiliz” açıklamasını yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin