Tom Welling Superman olarak The Flash'a gelmek istiyor!

Tom Welling, The CW'nun Arrow-verse'inde Clark Kent olarak görünmek için tekliflere açık olduğunu belirtti.

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 22:00
Gündem

Bazıları için Tom Welling her zaman için Superman kalacak! Welling, The CW'nun Smallville dizisinde 10 sezon boyunca Clark Kent karakteriyle yer almış ve Clark'ın Man of Steel'e dönüşüm serüveninin ana kahramanı olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

TOM WELLING, THE FLASH DİZİSİNE Mİ GELİYOR?

Geçtiğimiz aylarda Fox'un Lucifer dizisinin yeni sezonuna tekrar eden bir rolle katıldığını duyduğumuz aktör geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla yine gündeme düştü.

Welling, The CW'nun Arrow-verse evreninde Clark Kent olarak gözükmek için tekliflere açık olduğunu belirtti. Peki bu mümkün mü?

17-10/01/the-flash-tom-welling.jpg

Nuke The Fridge'den Luis Lecca'ya konuşan aktör; The CW'nun The Flash, Arrow, Supergirl ve Legends of Tomorrow dizilerini kapsayan evrene verilen isim olan Arrow-verse'de yer bulmak istediğini dile getirdi.

Willing'in açıklaması şöyle:

"The Flash dizisinde yer alma konusunda istekliyim. Eğer kanaldan bu konuda bana bir teklif gelirse bunun nasıl gerçekleşebileceği konusunda bazı fikirlerim var. Doğrusu, bunu gerçekleştirebileceğime inanıyorum."

Smallville 2011 senesinde sona erip üzerinden uzun bir zaman geçse de hayranların Tom Welling'i yeniden Superman olarak görme isteği bitmiyor. Superman karakterinin kanalın Supergirl dizisinde boy göstereceği açıklandığı zaman birçok kesim rolün Welling'e gitmesi için istekte bulunmuş ancak rol Teen Wolf'tan tanıdığımız Tyler Hoechlin'e gitmişti.

17-10/01/smallville.jpg

GERÇEKLEŞMESİ MÜMKÜN MÜ?

Arrow-verse'de çoklu evren olayına girilmesi Tom Welling'in Clark Kent/Supes olarak görünme ihtimalini mümkün kılıyor. Bunun nasıl bir hikayeyle gerçekleşebileceğini bilemiyoruz ancak Welling'in bu konuda fikirleri olduğunu artık biliyoruz!

Ayrıca, The CW'nun, süper kahraman dizi ve filmlerine bağlı Erica Durance, Dean Cain, Teri Hatcher, Helen Slater, Eliza Danvers, Mark Hamill ve John Wesley Shipp gibi çeşitli oyuncuları yeni rollerle dizilerine kattığı da biliniyor.

Tom Welling'in The Flash'ta yer alma arzusu konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Bunun nasıl olabileceği konusunda bir fikriniz var mı?

"Smallville - Tom Welling"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin