resim yok
17 Haziran 2012 - 00:00

 

Başrolünü Kadir İnanır’ın oynadığı ‘Elveda Katya’nın çekimleri sırasında set ekibiyle mahalle sakinleri arasında ‘taciz’ tartışması çıktı...
Trabzon ve Batum’da çekimleri gerçekleştirilen ve yönetmenliğini Ahmet Sönmez’in yaptığı, başrolünü de Kadir İnanır’ın üstlendiği, “Elveda Katya” filminin önceki akşamki çekimleri Çömlekçi Mahallesi’nde yapıldı. Bu sırada, mahalle sakinleri ile set ekibi arasında tartışma çıktı. Filmde, Kadir İnanır’ın kızı Katya’yı canlandıran Anna Andrusenko’nun gece sokakta yürürken laf atan 3 gencin tacizine uğradığı sahne çekilirken, esnaf ile mahalle sakinleri tepki gösterdi. Filmde Trabzon’un kötü tanıtıldığını ileri süren mahallede oturanlar, “Burayı insanların sürekli taciz edildiği ve fuhuş yapılan bir yermiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz” dedi. Tepki gösterenlerin sayısının yaklaşık 20 kişiyi bulması üzerine polis çağrıldı. Tepkiler sürünce ekip mahalleden ayrıldı.  İnanır’ın sahnesinin olmaması nedeniyle olay yerinde bulunmadığı belirtildi. Yönetmen Ahmet Sönmez, filmin konusunun 2000 yılında yaşanan bir hikayeye dayandığını belirterek, “Hikayede kimseyi, hele Trabzon’u hiç suçlamıyoruz. Trabzon’u kötü göstermek aklımızın uçundan dahi geçmez” dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin