Tremors (Yeraltı Canavarı) dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Korku filmi Tremors'u ekranlarda yeniden canlandıracak Syfy pilotunun oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Volkan Küçükel
19 Eylül 2017 - 11:11
Gündem

1990 yapımı kült klasik korku filmi "Tremors"u ekranlarda yeniden canlandıracak aynı isimli Syfy pilotunun oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

TREMORS'UN OYUNCU KADROSUNA 3 YENİ İSİM

Usta aktör Kevin Bacon'ı orijinal filmdeki karakteriyle geri döndürecek dizinin oyuncu kadrosuna Emily Tremaine, Megan Ketch ve Shiloh Fernandez üçlüsü dahil oldu.

"TREMORS" KONUSU

Jason Blum'un Blumhouse TV ve Universal Cable Prods ortak yapımcılığında hazırlanan dizide 25 yıl önce Perfection, Nevada'yı neredeyse imha eden katil Graboid solucanların geri dönüşüne tanıklık edeceğiz. Kasabanın kurtuluş umudu yine Valentine McKee (Bacon) olacak. Ancak McKee'nin öncelikle alkol, yaş ve kuruntulu kahraman kompleksleri gibi sorunlarını aşması gerekecek.

Andrew Miller'ın (The Secret Circle) senaryosunu kaleme alıp Vincenzo Natali'nin (Hannibal) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimlerin rollerine bakacak olursak;

17-09/19/tremors-oyuncu-kadrosu.jpg

*  Emily Tremaine, Val'ın (Bacon) okuldan yeni mezun, önünde parlak bir geleceği olan hazırcevap kızı Emily McKee karakterine hayat verecek. Emily, babasıyla yeniden bağlantıya geçmek için Perfection'a gelse de umduğunu bulamayacaktır.

Son dönemde Freeform'un Guilt (Natalie Atwood) ve HBO'nun Vinyl (Heather) dizilerinde karşımıza çıkan aktris Royal Pains (Becki), The Blacklist (Audrey Bidwell) ve The Big C (Dina) gibi birçok dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

*  Megan Ketch, kendisini dokuz yaşındayken Graboid saldırısından kurtaran Val'a şaşırtıcı biçimde takıntılı karizmatik bir genç doktor Mindy Sterngood'a hayat verecek. Mindy, kendisini beklenmedik tehdit haline getiren bir sırra da sahiptir.

35 yaşındaki oyuncuyu yakın zamanda CBS'in American Gothic (Tessa Ross) ve The CW'nun Jane the Virgin (Susanna Barnett) dizilerinde izledik. Under the Dome, The Good Wife ve Blue Bloods oyuncunun tekrar eden rollerle yer aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

17-09/19/tremors-dizi.jpeg

*  Shiloh Fernandez ise Earl's Graboid Waste Gobbling şirketinde çalışarak Perfection'da vaktini geçiren ve yaşadığı yerden ayrılmak için doğru zamanı kollayan Nico Garza karakteriyle karşımızda olacak.

Son olarak Netflix'in Gypsy (Tom Devins) ve USA Network'ün Falling Water (Levon) dizilerinde karşımıza çıkan 32 yaşındaki aktör Law & Order: Special Victims Unit ve United States of Tara gibi yapımlarda ise konuk oyunculuk yaptı.

Andrew Miller'ın showrunner'lığını üstlendiği Tremors'ta Miller ile birlikte Bacon, David Schiff ve Jessica Rhoades yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

TREMORS 1. SEZONU NE ZAMAN İZLEYECEĞİZ?

Tremors'un pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Pilot bölüm beğenilir ve Syfy'dan projeye sezon onayı çıkarsa diziyi muhtemelen 2018 senesi içinde ekranlarda göreceğiz.

"Tremors (1990)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin