Trial & Error 2. sezon onayını aldı!

NBC, ilk sezonu beğeniyle takip edilen komedi dizisi Trial & Error'a 10 bölümlük ikinci sezon onayını verdi.

Amerikan ulusal kanallarının, dizileri için iptal-onay kararlarını duyurduğu şu dönemde geleceği belirsizlik içinde kalan dizilerden birisi olan "Trial & Error"un durumu sonunda netleşti.

10 BÖLÜMLÜK 2. SEZON YOLDA!

NBC, ilk sezonu beğeniyle takip edilen komedi dizisine 10 bölümlük ikinci sezon onayını verdi.

Yeni yayın sezonunun sezon ortasında ekranlara geri dönecek olan Warner Bros TV dizisi ilk sezonuyla eleştirmenlerce beğeni toplarken, antoloji tarzındaki konseptiyle John Litgow gibi önemli oyuncuları sezonluk olarak bünyesine sokabilme şansına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

17-05/22/trial-error-twitter.png

TRIAL & ERROR REYTİNGLERİ

İlk sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.00 reyting oranı ve 3.86 milyon izleyici ortalamalarını elde eden dizinin reyting rakamları aslında çok parlak değildi. Bu nedenle gelen onay haberi biraz sürpriz gibi görünüyor. Dizinin ilk sezonundaki izleyici kitlesi ise ağırlıklı olarak daha iyi eğitimli kitleye hitap etti.

Geçtiğimiz hafta dizinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan NBC Başkanı Bob Greenblat, Trial & Error'un geleceği hakkında iyimser görünürken "Bu, gerçekten sevdiğimiz bir başka dizi. Warners ile diziyi nasıl geri getirebileceğimiz konusunda görüşüyoruz. Bu konuda yakın bir süreçte sizlere müjde vermek isterim" şeklinde konuşmuştu.

17-05/22/trial-error-2-sezon.jpg

2. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Jeff Astrof ve Matt Miller ikilisinin yaratıcısı olduğu ve suç dizi-belgeselerinin bir parodisi niteliğindeki Trial & Error'un ikinci sezonu için gelen duyumlara göre Lithgow dışındaki oyuncu kadrosundaki tüm isimler geri dönecek. Bu liste Nicholas D'Agosto, Jayma Mays, Steven Boyer, Krysta Rodriguez ve Sherri Shepherd gibi isimleri içeriyor.

Warner Bros. Television, Barge Productions ve Good Session Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Astrof, Miller ve Jeffrey Blitz yer almaya devam edecek. Bu gelişmeyle birlikte Trial & Error, NBC'nin yeni komedi dizileri AP Bio ve Champions ile birlikte gelecek sezonun sezon ortası takvimine yerleşmiş oldu.

"Trial & Error" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin