Trial & Error 2. sezonda John Lithgow geri dönüyor!

NBC komedisi Trial & Error'un 2. sezonu için John Lithgow geri dönüyor! İlk sezonuyla eleştirmenlerce beğeni kazanan dizinin ilk sezonu karısını öldürmekle suçlanan şiir profesörü Larry Henderson'un davasını konu ediniyordu.

Volkan Küçükel
05 Ağustos 2017 - 17:18
Gündem

Geçtiğimiz aylarda 2. sezon onayını aldığı duyurulan NBC'nin antoloji türündeki komedi dizisi "Trial & Error"un yeni sezonu için John Lithgow'un geri dönmesi gündemde!

İlk sezonuyla eleştirmenlerce beğeni kazanan dizinin 1. sezonu karısını öldürmekle suçlanan şiir profesörü Larry Henderson'un (Lithgow) davasını konu ediniyordu.

TRIAL & ERROR 2. SEZON İÇİN JOHN LİTHGOW MÜJDESİ!

Jeff Astrof ve Matt Miller ikilisinin yaratıcısı olduğu; her sezonunda farklı bir davayı konu edinecek olan suç dizi-belgesellerinin parodisi niteliğindeki Trial & Error'un yapımcılarının yola çıkarkenki en önemli hedeflerinden birisi her sezon meşhur bir oyuncuya kadroda yer vermekti. İlk sezon için bunu John Lithgow ile sağladılar.

17-08/05/john-lithgow-2-sezon-trial-error.jpg

Ancak Nicholas D'Agosto, Jayma Mays, Steven Boyer, Krysta Rodriguez ve Sherri Shepherd gibi isimlerin sözleşmeleri devam etmesine rağmen Lithgow'un dizi yapımcılarıyla anlaşması sadece tek sezon üzerindeydi.

JOHN LITHGOW'UN 2. SEZONDAKİ ROLÜ NE OLACAK?

Deadline'ın haberine göre yeni sezon oyuncu kadrosu henüz tamamen netleşmiş değil. Duyumlara göre 2. sezonun yeni karakteri küçük bir kasabanın cinayetle suçlanan popüler bir kadın karakteri olacak ve hikaye bu karakter üzerinden şekillenecek.

Yine aynı kanaldan gelen duyumlara göre Lithgow'un yeni sezonun birkaç bölümünde karşımıza çıkma olasılığı yüksek. Bu durum Lithgow'un ilk sezonundaki karakterinin yeni sezon şüphelisiyle bir bağlantısı olması üzerinden gerçekleştirilecek.

Warner Bros. Television, Good Session Productions ve Barge Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonunda yürütücü yapımcı kadrosunda Jeff Astrof, Miller ve Jeffrey Blitz yer almaya devam edecek.

"Trial & Error" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin