TRT oyuncularına dayak şoku

TRT'nin hem ağlatan hem de düşündüren programı Sen Olsan Ne Yapardın'ın oyuncuları oynadıkları rol yüzünden sert tepki gördü

resim yok
16 Mart 2015 - 13:39
Magazin

TRT 1 ekranlarının "ibretlik" örnekler sunduğu programı Sen Olsan Ne Yapardın'da bu hafta rol icabı kimsesiz iki çocuğun bir kafede oturmasına kızıp onları dışarı çıkarmaya çalışan oyuncu dayak yedi.

 

MASADAKİ CAM EŞYAYI KIRINCA

 

Garson kılığına giren oyuncu, kurgulanan senaryo gereği iki kimsesiz çocuğu kafeye alıyor. Çocuklardan biri masanın üzerindeki bir cam eşyayı yanlışlıkla yere düşürüyor. Bunun üzerine yine ekipten işletmeci kılığına girmiş farklı bir oyuncu çocukların mekana neden alındığını sorguluyor ve garsona çocukları mekandan çıkarmasını söylüyor.

 

Bir oyunun parçası olduklarından habersiz oturan iki erkek ise bu diyalog karşısında kendilerini tutamayarak oyunculara saldırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin