TRT'den Bilim Kurgu Dizisi: "2050 Kod"

TRT'nin önümüzdeki aylarda "2050 Kod" adında bir bilim kurgu dizisiyle izleyicinin karşısına çıkacağı öğrenildi. "2050 Kod" ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Resmi medya kuruluşumuz TRT, önümüzdeki aylarda alışılmışın dışında bir televizyon projesi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üzerinde yoğun bir şekilde çalışılan ve şimdiden ikinci sezonu ile ilgili planlar yapılan televizyon projesinin "2050 Kod" adında bir bilim kurgu dizisi olduğu söyleniyor. "2050 Kod" ne zaman yayınlanacak? Konusu nedir? "2050 Kod" kadrosunda hangi oyuncular yer alacak? TRT'nin yeni televizyon projesi ile ilgili tüm soruları sizler için cevaplamaya çalışacağız.

Türkiye'nin İlk Fantastik Bilim Kurgu Dizisi

TRT'nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni televizyon projesi "2050 Kod", geçmişte hayata geçirilen amatör bilim kurgu projelerinin aksine profesyonel anlamda ilk Türk fantastik bilim kurgu dizisi olarak dikkat çekiyor. Dizinin bu özelliği projeyi ilginç kılıyor.

16-10/24/trt-2050-kod.jpg

2. Sezon İçin Amerika, İngiltere ve Rusya İle Görüşmeler Sürüyor!

2017 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşması beklenen "2050 Kod" adlı bilim kurgu dizisinin ilk sezonunun 13 bölümden oluşacağı öğrenildi. Dizinin yapımcılığını üstlenen yapım şirketinin daha ilk sezon yayınlanmadan ikinci sezon ile ilgili planlamalar yaptığı ortaya çıktı. Önümüzdeki aylarda TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "2050 Kod"'un ikinci sezonu için Amerika, İngiltere ve Rusya ile görüşmelerin sürdürüldüğü açıklandı.

"2050 Kod" Konusu Nedir?

TRT'nin dikkat çeken televizyon projesi "2050 Kod"da ütopik bir Türkiye işlenecek. Diziye 2050 yılında İstanbul'da yaşanacak ilginç olaylar konu olacak.

16-10/24/trt-2050-kod-bilim-kurgu.jpg

2050 Kod'da Hangi Oyuncular Rol Alacak?

TRT'nin "2050 Kod" adında bir bilim kurgu dizisi üzerinde çalıştığı bilinse de dizinin oyuncu kadrosu hala sır gibi saklanıyor. "2050 Kod" dizisinde hangi oyuncuların oynayacağı henüz netleşmemekle birlikte oyuncu kadrosunun 2016 yılının Aralık ayında açıklanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin