resim yok
11 Ocak 2012 - 00:00

 

Onur Ünlü’nün fenomen absürd dizisi “Leyla ile Mecnun”, son bölümünde yayınlandığı kanal TRT’yi ti’ye aldı
 
 Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı Eflatun Film imzalı dizide, elektrik faturalarından TRT’ye kaynak aktarmak için kesilen yüzde 2’lik pay espri konusu oldu. Başrollerini Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Müge Boz ve Zeynep Çamcı’nın oynadığı dizinin önceki gün ekrana gelen 40. bölümde sevilen karakter Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt), 408 TL gelen elektrik faturasındaki, \%2’lik TRT payına itiraz ediyor. Bölüm boyunca, TRT binalarını dolaşan Erdal Bakkal, hiç TRT izlemediğini ve izlemeyeceğini söyleyerek \%2’lik payı vermek istemediğini söylüyor. Bu sırada ise Erdal Bakkal’ın başına bir dizi olay gelmeye başlıyor. Kahkahayla izlenen dizi bittikten sonra Cengiz Bozkurt, twitter’dan, “Buyrun bekleriz, yanınızda şahitler de olsun lütfen” diyerek espri yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin