TRT'nin sevilen dizisi ekranlara veda ediyor!

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

resim yok
08 Kasım 2013 - 17:29
Magazin

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

İşte detaylar:

 

VEDA EDİYOR

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen 'Avrupa Avrupa' dizisi final yapıyor.

25 Eylül 2011 tarihinden bu yana TRT’de yayınlanan ve Tarık Pabuççuoğlu, Selen Seyven, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Ahmet Saraçoğlu, Günay Karacaoğlu, Durukan Çelikkaya, Burak Serdar Şanal ile Bahar Süer’in rol aldığı 'Avrupa Avrupa', 91. bölümde 'Final' yapıp, seyircilerine veda edecek.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, TRT'nin dizisi "Avrupa Avrupa"nın 91. Bölümde final yapacağını yazdı.

 

İŞTE O YAZI

"Dün aldığım en ilginç haber, TRT yönetiminin 'Avrupa Avrupa' dizisini bitirme kararı oldu.

Mia Film Banu Akdeniz’in çektiği, Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in yazdığı, Şafak Bal’ın yönettiği salon komedisinin reytingleri de fena değildi.

En azından TRT’nin ölçümlerine büyük önem verdiği SBT’de durum öyleydi. Ayrıca TRT, reyting ortalamalarını baz alıp dizi bitirmeye karar vermişse 'Avrupa Avrupa', kaldırılacak diziler sıralamasında en altlarda olurdu.

Demek ki reytingin dışında bizim bilmediğimiz başka kriterler, dengeler söz konusu...

25 Eylül 2011 tarihinden bu yana TRT’de yayınlanan ve Tarık Pabuççuoğlu, Selen Seyven, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Ahmet Saraçoğlu, Günay Karacaoğlu, Durukan Çelikkaya, Burak Serdar Şanal ile Bahar Süer’in rol aldığı “Avrupa Avrupa”, 91. bölümde 'Final' yapıp, seyircilerine veda edecek."[reklam]

HİKAYESİ

31 Aralık 2011'den yani yılbaşından sonra Türkiye'nin resmi olarak AB üyesi olacağını Egemen Bağış duyurur. Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne geçişindeki olaylar İstanbul'da bir apartman olan Avrupa Avrupa Apartmanı'nın sakinlerinin üzerindeki etkileri ile gösterilir.

Koparan ailesi ve Beceren Ailesi arasındaki atışmalar genellikle ön planda yer alır. Koparan Ailesi'nin kızı Gül ile Beceren Ailesi'nin Brüksel'den yeni gelen oğulları Can'ın birbirine aşık olması,bu durumu saklamak için yaptıkları ise dizinin konularındandır.

Dizinin diğer bir konusu ise Mahir ve Ferdi'nin iş ortakları oldukları halde Gülbahar ve Nermin'in aralarındaki kavgadan dolayı bunu onlara söyleyememesidir.

Dizinin 2.sezonunda Gül ve Can'ın evlendikten sonra ailelerden çektikleri zorluklar ön plana çıkmaktadır. 3. sezonda ise Gül ve Nermin'in hamilelikleri ön planındadır.

 

 

'SAKLI KALAN' GELİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin