TRT'nin yeni dizisi reytinglere yenik düştü!

TRT1'de ekranlara gelen diziyle ilgili final haberi geldi.

resim yok
29 Aralık 2014 - 13:49
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

 

'Reyting canavarına yenilen diziler' kervanına bir yenisi ekleniyor!

 

'Aşkın Kanunu' da final yapıyor!

Başrollerinde Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Bülent Şakrak ve Yağmur Kaşifoğlu gibi isimlerin olduğu 'Aşkın Kanunu' dizisinden kötü haber var!

 

Detaylar şöyle:

 

FİNAL YAPIYOR!

TRT1'de ekranlara gelen diziyle ilgili final haberi geldi.

 

SEBEP: İZLENME ORANLARI

Yayın hayatına 20.00'de başlayan ancak ilerleyen bölümlerinde 22.15 kuşağına konulan dizi bir türlü istenen reytingleri alamayınca son kaçınılmaz oldu.

 

05 OCAK SON

Dizinin 05 Ocak Pazartesi gecesi yayınlanacak bölümüyle final yapacağı belirtiliyor.[reklam]

DİZİ HAKKINDA

'Aşk hala mümkün müdür?' Aşkın Kanunu, ilk gençlik yıllarından beri birbirlerine aşık olan İpek ve Çetin'in on beş sene sonra aldıkları ayrılık kararının ardından, tüm zorluklara rağmen 'Aşk hala mümkün müdür? Mutlu evliliğin formülü nedir?' sorularına cevap arıyor…

Başrollerinde Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı, senaryosunu Sema Ali Erol ve Gülden Çakır'ın üstlendiği 'Aşkın Kanunu'nun yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun yer alıyor.

 

KARAKTERLER

Ceyda Düvenci'nin romantik bir kadın olmanın yanı sıra akıllı ve hırslı bir polis olan İpek'i canlandırdığı dizide, Mustafa Üstündağ ise dürüst, yufka yürekli, sözünün eri bir adamı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık bürosunda komiser olan Çetin'i oynuyor.

Aşkın Kanunu dizsi oyuncu kadrosunda, Recep Yener, Gökçen Gökçebağ, Ayşenur Yazıcı, Kerem Atabeyoğlu, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Beste Bereket, Öznur Serçeler, Bekir Çiçekdemir, Yağmur Kaşifoğlu, İdil Yener, Tuğçe Kumral, Çağrı Şensoy, Kaan Turgut, Sina Özer, Gözde Mutluer, Yusuf Taha Tan ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor.

 

 

'AŞKIN KANUNU' GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENMİŞTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin