resim yok
13 Mart 2013 - 00:00

HBO'nun popüler serisi True Blood'un 6. sezonu yaklaşırken setten ilk haberler ve görüntüler elimize ulaşmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulduğu üzere Altın Küre ödüllü 68 yaşındaki aktör Ruther Hauer (Blade Runner, Buffy the Vampire Slayer, The Hitcher, Batman Begins), bu sezonun yeni yüzlerinden birisi olacak.

Hauer, Stackhouse kardeşler ile gizemli ve karanlık bir bağlantısı bulunan ve kötü niyetli olabilecek Macklyn karakteriyle (Stackhouse kardeşlerin ailesinin ölümüyle bir bağlantısı olabilir mi?) kadroya dahil olmuştu.

Usta aktörün setten ilk görüntüleri de yayınlandı. Ryan Kwanten'in canlandırmış olduğu Jason Stackhouse karakteriyle sahneler paylaşan Hauer'i fotoğraflarda takım elbisesi ve peruğuyla görüyoruz.

İşte setten yansıyan o fotoğraflar:

 

 

 



Dizinin 10 bölümden oluşacak yeni sezon bölümleri 2013'ün yaz döneminde (muhtemelen Haziran ayından itibaren) ekranlara gelmeye başlayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin