True Blood müzikal oluyor

HBO'nun vampir temalı dizisi geri dönüyor

Volkan Küçükel
04 Temmuz 2016 - 00:00
Yeni Bölüm

Bir HBO fenomeni True Blood'un 2014 senesi içinde finalini gerçekleştirip televizyon ekranlarından ayrılması izleyiciler için Bon Temps'e yaptıkları son yolculuk anlamına geliyordu. Ancak fanları çok iyi bilir ki vampirler nadiren ölü kalır!

New York Post'un haberine göre HBO; sessiz, derinden ve ihtiyatlı bir şekilde True Blood'a dayalı yeni Broadway müzikalinin hazırlıklarını bir süredir sürdürüyor.

Eğer dans, sivri dişler ve kanlı sahne gösterisi temalarının bir araya geldiği bir gösteri izleme hayaliniz var ise hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için hazır olun!

MÜZİKAL EKİBİNDE KİMLER VAR?

Habere göre dizinin sahneye taşınması projesi için Ellen Foley (Night Court), Claybourne Elder (Broadway 'Bonnie & Clyde') ve Ann Harada (Avenue Q) gibi yetenekli isimler kadroya dahil olmuş durumda.

Dizinin yaratıcı ismi Alan Ball dışında 'Living Dead Girl' yazarı Elizabeth Scott ve yönetmen Pam MacKinnon projeye dahil olan diğer isimler arasında.

16-07/03/trueblood.jpg

Yapımcılığını ve yaratıcılığını Ball'un yaptığı; 2008-2014 seneleri arasında 80'i aşkın bölümüyle büyük fan kitlesini toplayarak HBO ekranlarında yayınlanan ve Golden Globe, Emmy gibi önemli ödül organizasyonlarından boş dönmeyen dizinin müzikal uyarlaması tıpkı televizyon ekranlarında izlediğimiz hikayede olduğu gibi vampir ve insanların bir arada yaşadığı; kurt adamlar, cadılar, şekil değiştirenler, perilerin de boy gösterdiği Bon Temps, Louisiana'da yaşananları izleyicilere aktaracak.

Kaynakların aktardığına göre müzikal için çalışmalar henüz çok erken aşamada.

Diğer vampir temalı müzikaller Lestat ve Dance of the Vampires'in izinden gitmiş olacak True Blood: The Musical'ın prodüksiyonunun tamamlanıp bekleyenleriyle buluşması halinde bolca özel efektlerle karşılaşacağız.

Projeyle ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin