True Blood'un final sezonunda oyuncu değişikliği!

True Blood için sene sonuna geldiğimiz şu günlerde haber akışı yavaş yavaş hızlanmaya başlıyor.

resim yok
31 Aralık 2013 - 17:39
Magazin

Sevenlerini yine yaz dönemine kadar bekletecek olan HBO'nun popüler serisi True Blood için sene sonuna geldiğimiz şu günlerde haber akışı yavaş yavaş hızlanmaya başlıyor.

 

Final sezonunda oyuncuu değişikliği!

 

İşte detaylar:

 

İŞTE O İSİM

TVLine'ın raporuna göre dizinin geride bıraktığımız altıncı sezonunda yinelenen bir rolle izlediğimiz aktör Luke Grimes, yedinci ve final sezonunda oyuncu kadrosunda yer almayacak.

Bir sezonun ardından aktörün True Blood ekibinden ayrıldığı belirtildi.

Grimes'ın canlandırdığı James karakteri karşımıza Jessica (Deborah Ann Woll) için bir sevgili adayı olarak çıkmış ve ikili arasında yakınlaşma yaşanmıştı.

 

NEDEN AYRILDI?

HBO sözcüsü, James rolünün yaratıcısı sebepler nedeniyle artık Grimes tarafından canlandırılmayağını ve rolün başka birine verileceğini söylerken; Grimes'a yakın kaynaklar ise ayrılış sebebinin farklı olduğunu ve aktörün bazı nedenlerden dolayı kontratını sona erdirme kararı aldığını şu sözlerle dile getirdiler:

''Grimes öncelikle Deborah Ann Woll ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağı için kendisine sunulan teklifi kabul etti.

Ancak yeni sezon yani yedinci sezonun senaryosunu okumaya başladığında James karakterinin beklediğinden çok farklı bir yöne gideceğini anlamasıyla birlikte hayal kırıklığına uğradı.''[reklam]

SON OLARAK

29 yaşındaki aktör son olarak merakla beklenen Fifty Shades of Grey filminin oyuncu kadrosuna Christian Grey'in (Jamie Dornan) erkek kardeşi Elliot karakteriyle katılmıştı.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ!

Kısacası final sezonunda James karakterini farklı bir aktörün canlandırmasıyla izleyeceğiz.

 

FİNAL SEZONU NE ZAMAN?

Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton) ve Alexander Skarsgard (Eric Northman) gibi isimleri kadrosunda bulunduran True Blood, 2014 yazında HBO ekranlarına geri dönecek.

 

Final sezonunun başlangıç tarihi henüz netlik kazanmış değil.

 

 

2014'ÜN HEYECAN VERİCİ YENİ DİZİLERİ LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin