True Blood'un hangi karakteri için film çekilebilir?

Final sezonu devam eden True Blood'da her hafta sona doğru yaklaşıyoruz.

resim yok
07 Temmuz 2014 - 14:06
Magazin

Final sezonu devam eden True Blood'da her hafta sona doğru yaklaşıyoruz.

Dizi, dün akşam ekranlara gelen 'Fire in the Hole' isimli bölümle sezonun üçüncü bölümünü de geride bırakırken, final öncesi geriye toplam yedi adet True Blood bölümü kaldı.

 

FİNALE DOĞRU ADIM ADIM...

Senaryosu, verdiği mesajlar, mizahı ve gerilimi ile unutulmaz diziler arasında yerini alacak True Blood'un unutulmazları arasında kuşkusuz birbirinden farklı, uçuk karakterleri de yer alıyor.

'Bu karakterlerden birisi için bir spin-off denemesi yapılabilir mi?' sorusu ise dizi fanları arasında final sezonu boyunca konuşulan konular arasında. Dizi oyuncularından birisinin son açıklaması ise bu dedikoduları ilgilendiren cinsten!

İşte detaylar:

 

SENARYO YAZIYOR

True Blood'a üçüncü sezonda katılan kurt adam Alcide Herveaux karakterine başarıyla hayat veren aktör Joe Manganiello geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Alcide karakteri üzerine bir spinoff film senaryosu yazdığını dile getirdi.

Önümüzdeki dönemde Magic Mike XXL filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan 38 yaşındaki aktör gelecek dönemde Alcide Herveaux karakterini yeniden canlandırmak istediğini söylerken;

 

'HİKAYE YAZMAYA BAŞLADIM''

''Alcide'yi yeniden oynamak isterdim. İşin doğrusu bir sene önce Alcide karakteri üzerine dayalı bir film ya da çizgi roman serisi için hikaye yazmaya başladım.[reklam]

Bir film ile Alcide karakterini geri döndürmeyi çok isterim. Bunu tekrar yapmak güzel olur.'' ifadelerini kullandı.

 

DİZİDEKİ HİKAYESİNDEN MEMNUN DEĞİL!

Manganiello, 'Neden Alcide olarak geri dönmeyi istediği' sorularına ise;

 

True Blood'da Alcide'in keşfedilmemiş birçok yönünün masa üstünde kaldığı ve genel hatlarıyla Alcide'in dizi içindeki hikayesinden pek zevk alamadığı cevabını verirken, bu yüzden canlandırmayı sevdiği bu karakteri daha fazla keşfetmek için yeni hikayelerin olması gerekliliği üzerinde duruyor.

 

''FİNAL İÇİN DOĞRU ZAMAN''

Manganiello son olarak kendisine yöneltilen 'True Blood'un bitişi hakkında ne düşünüyorsun' sorusuna ise şu cevabı verdi:

''Doğru zaman olduğunu düşünüyorum.''

 

FİNAL SEZONU SÜRÜYOR

True Blood, 13 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarına gelecek olan sezonun dördüncü bölümü 'Death is Not the End' ile kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'DOWNTON ABBEY'İN 6. SEZONU OLACAK MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin