True Detective 3. sezon onayını aldı! Yeni sezonun konusu ne?

True Detective 3. sezon onayını aldı! Yeni sezonun konusu ne? HBO'nun son dönemde en çok konuşulan ve devamı beklenen dizilerinden True Detective için resmi açıklama geldi!

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 23:55
İptal - Onay

HBO'nun son dönemde en çok konuşulan ve devamı beklenen dizilerinden True Detective için resmi açıklama geldi!

Olası bir yeni sezon için Moonlight'ın Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali daha önceden anlaşmaya varan antoloji türündeki dizinin 3. sezonu kanal yönetimince resmen onaylandı.

Nic Pizzolatto'nun yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonunda Jeremy Saulnier (The Green Room) yönetmen koltuğunda oturacak isimlerden biri olarak duyurulurken, Pizzolatto da ilk yönetmenlik deneyimini bu sezon yaşayacak.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON KONUSU NE?

Peki yeni sezonda bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

17-09/02/true-detective-3-sezon.jpg

True Detective'in 3. sezonunda Ozarks'ın kalbinde tüyler ürpertici bir suç hikayesi anlatılacak. Hikayedeki gizem on senelik bir süreci kapsarken, hikaye üç ayrı zaman diliminde işlenecek.

Oyuncu kadrosuna başrol olarak daha önceden ismini yazdıran Mahershala Ali, kuzeybatı Arkansas'tan eyalet polis dedektifi Wayne Hays karakteriyle karşımıza çıkacak.

HBO Başkanı Casey Bloys yeni sezon onayı sonrasında şu ifadeleri kullandı: "Nic gerçekten dikkate değer senaryolar yazdı. Nic'in tutkulu vizyonu ve Mahershala Ali ile Jeremy Saulnier'ın kadroda olmasıyla birlikte True Detective'in bir sonraki bölümüne geçmek için şimdiden heyecan duyuyoruz."

Yeni sezon hikayesini kaleme alan isim ise aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Nic Pizzolatto. Pizzolatto sadece sezonun dördüncü bölümünü David Milch ile birlikte kaleme alacak. Milch, HBO ile olan genel anlaşması çerçevesinde dizinin üretim sürecine destek vermekte.

17-09/02/saulner-1504307883.jpg

TRUE DETECTIVE 3. SEZON KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞACAK?

3. sezonun kesin bölüm sayısı ilerleyen dönemde netleşecek. Pizzolatto şu sıralar hikaye için kalem oynatmaya devam ediyor. Dizinin ilk iki sezonunun sekiz bölümden oluştuğunu da hatırlatalım.

Yeni sezon onayıyla ilgili Pizzolatto'nun da neler söylediğine bakalım: "Mahershala ve Jeremy seviyesindeki sanatçılar ile çalışıyor olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Bu yeni hikayeyi anlatmak için hepimiz büyük heyecan duyuyoruz."

Showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak Pizzolatto'ya yürütücü yapımcı olarak Saulnier, Scott Stephens, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown destek verecek.

17-09/02/true-detective-dizi-yeni-sezon.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin