Tuba Büyüküstün işbaşı yaptı!

İyi niyet elçisi işbaşı yaptı...

resim yok
06 Haziran 2014 - 11:33
Magazin

İyi niyet elçisi işbaşı yaptı!

ATV'nin sevilen dizisi 'Kara Para Aşk'ın başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak ilk ziyaretini Kilis'e yaptı.

Büyüküstün, Kilis'te çocuklarla buluştu.

 

GÜZEL ELÇİ

UNICEF'in Türkiye'deki iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün, ilk görevini Kilis'teki Suriyeli çocuklarla buluşarak yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde UNICEF'in Türkiye'deki iyi niyet elçisi seçilen Tuba Büyüküstün, ilk görevini gerçekleştirdi.

 

Güzel oyuncu; Kilis Valiliği, Başbakanlık AFAD, Milli Eğitim Bakanlığı, UNICEF işbirliği ve ABD'nin finansman desteğiyle Suriyeli çocuklar için Kilis'teki prefabrik Umut Eğitim Merkezi açılışına katıldı.

 

SEMPATİK TAVIRLAR

Açılış töreninde bir konuşma yapan Tuba Büyüküstün;[reklam]

''Bugünün benim için başka bir önemi daha var. UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak bugün buradaki ilk görevim, bunun burada olması çok güzel bir şey'' dedi.

 

12 derslikli okuldaki öğrencilerle de bir araya gelen güzel oyuncu, sempatik tavırlarıyla miniklerin de sevgisini kazanırken; kendisine verilen yetkiyi hak ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

'GURUR DUYDUM'

atv'nin sevilen dizisi 'Kara Para Aşk'taki rolüyle oyunculuktaki başarısını bir kez daha gösteren Tuba Büyüküstün, UNICEF'in verdiği görevden gurur duyduğunu söyledi.

 

 

ÇALIŞMADAN ZAYIFLAYAN ÜNLÜ İSİMLER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin