resim yok
26 Ağustos 2012 - 00:00

 

20 Dakika” Dizisi Sezonun Sürprizi
 
Hafta başında Ay Yapım‘ın bir başka projesi gündeme geldi. Kerem Deren‘in Uçurum dizisinden arta kalan zamanlarda kaleme alacağı bir uyarlama senaryo hikayesi.‘The Next Three Days’ (Kaçış Planı) filmininden esintiler taşıyacağını öğrendik.
Bu filmin ana karakterli evli bir çift. Mutlu mesut çocukları ile yaşayıp giden bu çiftin hayatı bir cinayet sonrasında alt üst oluyor. Kadın hapse giriyor ve kötü günler geçirmeye başlıyor. Kocası ise karısını kurtarmak için mücadele ediyor.
Aslında Türk izleyicinin sinemada izlemek isteyeceği standart hikayeye sahip bir film. Bu filmden dizi yapmak pek de mantıklı gelmiyor bana. Ama işin ucunda Kerem Deren varsa mutlaka farklı bir tat olacaktır. Daha öncede yinelediğim gibi; bu diziyi izlenir kılan hikayesinden ziyade oyuncuları olacaktır.
Kadın oyuncu belli. Hapse girecek farklı bir rolde karşımıza çıkacak olan isim, Tuba Büyüküstün… Alın size izlemek için bir neden. Kabul etmek gerekir ki..
Çok basit bir hikayeyi bile izlettirebilecek özel isimlerden biri Büyüküstün. Seyircinin çok hoşlandığı bir ekran ışığı var. Beren Saat ve Nurgül Yeşilçay gibi ön planda duran oyuncular arasında. Bu yüzden de tüm projeleri merakla bekleniyor.
Tuba Büyüküstün’ün Seçtiği Roller Birbirinden Bağımsız Karakterler
 
20 Dakika” olarak bu dizide Tuba Büyüküstün‘ün rol alması aslında şaşırtıcı değil. Aynı tip rollerden sıkılan oyuncu son olarak Gönülçelen dizisinde bir çingene kızı Hasret’e hayat verdi.
Sosyete kızı, köylü kızı, inatçı “Asi” kız ve şimdide Hapse giren bir anneyi canlandıracak. Bu yelpazeye baktığımızda oyunculuk açısından kendisini zorlayan karakterlere bürünmek için ne kadar gayret ettiğini görüyoruz. Oyunculuk açısından zirveyi yaşıyor diyemeyiz ama alaylı yetişen bir star için büyük adımlar bunlar.
Ay Yapım’ın Tuba Büyüküstün ile çalışmak istemesi bu yüzden çok yerinde bir karar. Ama bu dizinin mutlak başarısı için seçilecek partner’de çok önemli. Şayet yanlış bir seçim yapılırsa o zaman Büyüküstün faktörüne rağmen bu dizi çok da şanslı görünmüyor.
 Şimdilerde Engin Akyürek‘in adı geçiyor. Bu doğru mudur bilemiyoruz ama şayet Akyürek projede oynamayı kabul ederse, iki yıldızın hayranları da çok mutlu olacak görünüyor.
Sosyal medyada zaman zaman bu çift için açılmış sitelere ve onlar için yapılmış özel çalışmalara rastlıyorum. Aslında nabız açısından bu tip etkenler çok önemli. Halk neyi izliyor? Kimi kiminle yakıştırıyor bakmak lazım. Bu proje aşamasında ki yeni bir dizinin  başarısını baltalamaz, aksine perçinler…
Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün Yılın Ekran Çifti Olmaya Aday
 
Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün bu dizide bir araya gelir mi bilemeyiz ama… Ay Yapım Kerem Deren, Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek‘i bu projede bir araya getirirse, o dizinin başarısız olma şansı yok. 
Star Tv  belki bu dizi ile bile Kanal D’ ye kök söktürebilir. Ne de olsa izleyici ekrana bağlayan bir çok unsuru içinde barınıyor…
Hem ülkemizde hem de bir çok ülkede ayrı ayrı ciddi bir hayran kitlesine sahip bu iki oyuncunun ve bu senaryo yazarının bir araya gelmesi hem reyting, hem de sosyal medya açısından çok ciddi bir ilginin ortaya çıkabileceğini gösteriyor. 
Hem ülkemizde hem de bir çok ülkede ayrı ayrı ciddi bir hayran kitlesine sahip bu iki oyuncunun ve bu senaryo yazarının bir araya gelmesi hem reyting, hem de sosyal medya açısından çok ciddi bir ilginin ortaya çıkabileceğini gösteriyor. 
Bakalım bu ikili şimdilik “20 dakika” olarak anılan bu dizide bir araya gelebilme şansına erişecek mi?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin