Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ Uluslararası Arap Festivali'nin en yakışan çifti seçildi!

Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel dizisi ile sevenlerinden tam puan alan dizinin başrol oyuncular Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ Uluslararası Arap Festivali'nin en yakışan çifti seçildi!

Berfu Gürle
09 Ekim 2017 - 16:00
Gündem

Dubai'de gerçekleşen Uluslararası Arap Festivali'nde (DIAFA -Distinctive International Arab Festivals Awards) en yakışan çifti seçmek için internet üzerinden bir oynalama yapıldı. Arap Festivali'nde Türk oyunculara ödül yağdı. Gerçekleşen oylama sonucunda Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ Uluslararası Arap Festivali'nin en yakışan çifti seçildi! Geçtiğimiz sezon beraber rol alan iki oyuncunun görterdiği performans bir yana birlikte sağladıkları uyumda tescillenmiş oldu.

 17-10/09/kivanc-tatlitug-tuba-buyukustun.jpg

Halk oylamasının sonucunda yüzde 37 ile birinci seçilen çift Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ, yüzde 35 ile Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, yüzde 28 ile Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel seçildi.

Kazanan çiftlere ödülleri Dubai'de düzenlenecek olan törenle 11 Ocak'ta verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin