resim yok
23 Mayıs 2014 - 09:59
Magazin

Eşten sürpriz ziyaret!

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve büyük ilgi gören 'Kara Para Aşk' dizisinde 'Elif' karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sette sürpriz bir ziyaret yaşadı.

 

SÜRPRİZ ZİYARET

Yoğun tempoda çalışan Büyüküstün'ün oyuncu eşi Onur Saylak, 'Kara Para Aşk'ın setine geldi.

 

SAYLAK'A YOĞUN İLGİ

Çekimleri Feryal Gülman'ın Bebek'teki evinde gerçekleştirilen dizinin öğle arasında eşini ziyaret eden Saylak'a, dizi ekibi de yoğun ilgi gösterdi.

 

FOTOĞRAF İSTEKLERİNİ KIRMADILAR

Saylak ve Büyüküstün ikilisini gören ekip, ünlü çiftle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

 

İYİ NİYET ELÇİSİ OLMUŞTU

Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz gün resmen BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye İyi Niyet Elçisi olmuştu. Büyüküstün ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban'ın katılımıyla Feriye Lokantası'nda basın toplantısı düzenlenmişti.[reklam]

UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak bugünden itibaren normal ve olağanüstü durumlarda çocukların haklarının korunması ve iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalar yapacaklarını belirten Büyüküstün, şöyle konuşmuştu:

"UNICEF'le elimden geldiğince işbirliği içinde olmaya çalışacağım. Sizinle daha iyi günlerde bir araya gelmeyi dilerdim. Geçen hafta Soma'da yaşanan olaylar dolayısıyla hepimiz çok üzüntülü günler geçirdik. Tarif edemedik acımızı ama öncelikle orada hayatlarını kaybeden madencilerimizi anmak ve yakınlarına başsağlığı dilemek istiyorum. Çünkü bizden daha fazla acıyı yakınları, eşleri, çocukları ve aileleri çekiyor.

Böyle bir durumda en büyük travmayı çocuklar yaşıyor. Biz yetişkinler tarafından onların böyle zamanlarda korunmaya ve gözetilmeye ihtiyaçları var. Onların yanında olmamız gerekiyor."

 

 

RUSLARIN GÖZDESİ ÜNLÜ TÜRK YILDIZLAR KİMLER?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin