resim yok
23 Kasım 2012 - 00:00

 

20 Dakika Ses getirecek mi?
 
Star ne kadar da transfer ettiği programlar ile zirvenin keyfini sürse de, yeni dizi ataklarından vazgeçmiyor. Atlılar ve Fetih 1453 dizilerinin Star'da yayınlanacağını düşünürsek zirvede kalabilmek için epey yatırım yapmaya devam ediyor. Çok yakında Star'da ekrana gelecek olan 20 Dakika dizisinini unutmamak lazım.
 
Dizinin en büyük kozu kuşkusuz Tuba Büyüküstün. Bir yıl süresince, yüzünü dinlendiren ve doğan çocukları ile ilgilenen Büyüküstün, izleyicilerin alışık olmadığı çok farklı bir profil ile karşımıza çıkacak. Haksızlığa uğramış, mücedale etmek zorunda kalan ve sert olmaya itilen güzel bir kadını canlandıracak olan Büyüküstün'ün partneri ise İlker Aksum...
 
Ne yalan söyleyeyim bu ismi duyunca çok şaşırdım...
 
Tuba Büyüküstün için Engin Akyürek'lerin ve Timuçin Esen'lerin isimleri telafuz edilirken, jön olarak kenarda kalmayı seven ama oyunculuk anlamında izleyiciye çok fazla şeyler vaad edebilecek İlker Aksum'un dahil edilmesi aslında stratejik olarak çok mantıklı olmuş. İki oyuncunun bir aradayken izleyiciye yaydıkları kimya çok önemli. Şayet bunu başarabilirlerse, bu yapım firmasında, bu senaryo grubu ve oyuncu kadrosu ile bu dizi Star'ın gerçek bir başarına dönüşebilir. O yüzden 20 Dakika dizisine dikkatleri çekmek de fayda var...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin