resim yok
07 Nisan 2012 - 00:00

 

Ocak ayında ikizleri Maya ve Toprak’ı dünyaya getiren Tuba Büyüküstün, sinema versiyonunda Türkan Şoray’ın canlandırdığı ‘Dila Hanım’ rolü için teklif aldı
Gold Film’in patronu Faruk Turgut, doğum sonrası fazla kilolarından hemen kurtulan Tuba Büyüküstün’e 1977 yılında Orhan Aksoy tarafından çekilen film versiyonunda Türkan Şoray’ın hayat verdiği ‘Dila Hanım’ rolünü önerdi. Diziyi çok beğenen Büyüküstün için yapımcı Turgut pek çok imkânı da seferber etmeye hazır olduğunu söyledi.
Çekimlerinin Bodrum’da yapılması planlanan dizi için Turgut, Büyüküstün’ün ikizlerin rahat edeceği mekâna kadar her şeyi düşündüklerini iletti. Büyüküstün eşi Onur Saylak’ın da rol alacağı dizi için bir süre düşündü. Ancak daha sonra “Benim için önce ikizlerim, ardından iş” cevabını verdi. Büyüküstün’ün bu kararından sonra Faruk Turgut da dizi için yeni bir Dila Hanım arayışına girdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin