resim yok
09 Mayıs 2011 - 00:00

Sevgilisi Onur Saylak’la beraber oynadığı “Gönülçelen” dizisi haziran ayında final yapacak Tuba Büyüküstün, Paris’e gidiyor...

 

6 yıldır ara vermeden 2’şer yıl süren “Ihlamurlar Altında”, “Asi” ve son olarak “Gönülçelen” dizilerinde oynadığı için yeni sezonda çalışmayı düşünmeyen Büyüküstün, dizisi bittikten sonra Paris’e uçuyor. Geçen yıllarda tatil yaptığı Bodrum’da bikinili görüntülendiği için rahatsız olan Büyüküstün, 4 ay Paris’te kalıp tatil yapmayı planlıyor. Bir şampuan markasının yüzü olan Büyüküstün Paris’te olduğu sürece reklam filmleri de çekecek. Yurtdışına sevgilisi Onur Saylak’la gidecek Büyüküstün geçen Kurban Bayramı’nda da bu kez adının daha önce aşk dedikodularına karıştığı, diğer rol arkadaşı Cansel Elçin ile Paris’te hem dizi çekip hem de tatil yapmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin