Tuba Ünsal'dan öpüşme iddialarına sert yanıt!

Tuba Ünsal'dan Habertürk'ün iddiasına ilişkin açıklama!

resim yok
29 Ağustos 2014 - 15:15
Magazin

Tuba Ünsal, öpüşme iddialarına ne cevap verdi?
 

Tuba Ünsal'dan Habertürk'ün iddiasına ilişkin sert açıklama!

​"Bu iftira​yı yazıp imzasını saklayan muhabiri, yayınlanmasına onay veren gazeteyi ve gazetenin yöneticilerini​, yaptıkları şeyi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum."

 

ŞİDDETLE KINIYORUM…

''23 Ağustos akşamı arkadaşım Aras Bulut İynemli'nin doğum gününden paylaştığım bir fotoğrafı sosyal medya hesabımdan al​ıp, 29 Ağustos tarihli sayısında "günün dedikodusu" başlığı ile ​baştan sona uydurma bir içerikle yayınlayan Habertürk Gazetesini, beni ve ailemi toplumun gözünde küçük düşürecek, kasıtlı ve maksatlı iftirası​ nedeniyle kınıyorum​.

Bu iftira​yı yazıp imzasını saklayan muhabiri, yayınlanmasına onay veren gazeteyi ve gazetenin yöneticilerini​, yaptıkları şeyi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.

Aras Bulut İynemli'yle doğumgünü kutlamasının öncesinde ya da sonrasında herhangi bir yerde biraraya gelmedim.

Kalabalık bir grup arkadaşımızla birlikte kutlama yaptığımız geceye ilişkin yazılanların gerçek olmadığına ​ise ​başta Aras Bulut İynemli'nin kız arkadaşının ve Hürriyet Gazetesi ekler yayın yönetmeninin de aralarında bulunduğu onlarca kişi de tanıklık edecektir.[reklam]

Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu karalamayı yayınlayan gazetenin mümkün olan en ağır ​şekilde cezalandırılması için elimden gelen her şeyi yapacağım.''

 

İYNEMLİ'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Aras Bulut İynemli ise şöyle bir açıklamada bulundu:

''Bugün gazetede yayınlanan haberin gerçekle hiçbir alakası yoktur.. Tamamen iftiradır ve ayıptır.. Beni, arkadaşım Tuba Ünsal ve ailesini çok üzmüştür. Gereği neyse yapılacaktır.

Magazincilik yapayım derken hem kişisel hem aile değerlerini yok sayan bu tür haberin ciddiye alınmamasını rica ederim.''

 

 

TUBA ÜNSAL ÖZEL HAYATINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin