resim yok
21 Aralık 2010 - 00:00

Gönülçelen'deki rol arkadaşı Cansel Elçin'le birlikte olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün'ün gerçek sevgilisi ortaya çıktı. İddialara göre ünlü oyuncu yine aynı dizide birlikte kamera karşına geçtiği Onur Saylak'la beraber. Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'dan ayrıldıktan sonra Onur Saylak'la birlikte olmaya başlayan Büyüküstün bu aşkı saklamak için de Beren Saat'in eski sevgilisi Cansel Elçin'in arkadaşlığından yararlanıyor. 3 arkadaş beraber çıktıkları gece eğlencelerinde basını şaşırtmak için yanlarından Cansel Elçin'i ayırmıyorlar. Hatta Elçin ile kolkola yürüyen Tuba Büyüküstün böylece dikkatleri Onur Saylak'ın üzerinden çekiyor. Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'dan birkaç ay önce ayrılan Tuba Büyüküstün'ün Cansel Elçin için bu aşkı bitirdiği konuşulmuş ama güzel oyuncu defalarca bu haberleri yalanlamıştı. Tuba Büyüküstün'ün Hasret karakteri ile ekrana geldiği Gönülçelen'de Onur Saylak, Hasret'e aşık olan yapımcı Levent karakterini canlandırıyor. Sık sık kavga ettiği öğrenilen Tuba Büyüküstün'le Onur Saylak'ın son bir haftadır tek bir kelime bile etmediğiyse konuşulanlar arasında...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin