resim yok
09 Eylül 2009 - 00:00

Tuba Büyüküstün'ün, Hollywood starı Leonardo Di Caprio'nun büyük bir fanatiği olduğu öğrenildi. Titanic filminden bu yana Di Caprio'ya hayran olan Büyüküstün, yakışıklı oyuncunun hiçbir filmini kaçırmıyor. Tuba Büyüküstün'ün de hayran olduğu bir isim ortaya çıktı. Herkesin güzelliği ve yeteneğine imrenerek baktığı Tuba Büyüküstün'ün Hollywood'un yakışıklı starı Leonarda Di Caprio'nun büyük bir hayranı olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun sıkı bir fanatiği olan ve hiçbir filmini kaçırmayan Büyüküstün, Di Caprio'yu Titanic filminden beri takip ettiğini söyledi. Yeteneğinin yanında yakışıklığıyla da genç kızları kendisine hayran bırakan bir dünya starına hayran olan oyuncunun favori filmi ise Di Caprio'nun rol aldığı The Aviator filmi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin