Tuğçe Kazaz'dan gündeme dair çarpıcı açıklamalar!

Bazı kesimin 'özel hayatına karışıldığı' gibi yersiz korkularının olduğunu söyleyen Tuğçe Kazaz; bu kişilere 'laik cahiller' benzetmesi yaptı.

resim yok
08 Eylül 2014 - 12:50
Magazin

Cahil laikler!

Bazı kesimin 'özel hayatına karışıldığı' gibi yersiz korkularının olduğunu söyleyen Tuğçe Kazaz; bu kişilere 'laik cahiller' benzetmesi yaptı.


Ünlü, model, kadın ve siyasetle ilgili de konuşulacak açıklamalarda bulundu

Son dönemde yaptığı siyasi açıklamalarıyla sık sık gündem olan Tuğçe Kazaz, önceki akşam Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' isimli programına katıldı.

 

İŞTE KAZAZ'DAN İNCİLER

İşte Kazaz'dan satır başları:

MANEVİ ARAYIŞ İÇİNDEYDİM: Uzun yıllar manevi bir arayıştaydım. O dönem de Hıristiyan olmayı seçtim. Şimdi ise keşfettiklerim bana dedi ki; "İslam dışında tüm dinler hükümsüzdür."

TWITTER VE FACEBOOK KİMİN, İNCELESİNLER: Bu ülkede; dış güçler tarafından desteklenen kaoslarla kutuplaşma yaratılması benim için çok üzücü. İnsanlar sosyal medyada okudukları yüzünden sokaklara çıkıp bas bas bağırıyor. Bunların hepsi dış güçlerin oynadığı oyunun bir parçası. Önce facebook ve twitter kime ait onu incelesinler! Bunlar tamamen siber savaş.

YERSİZ KORKULARI VAR: Bugün ülkede 'özel hayatına çok karışıldığını' söyleyen bir kitle var. Bu korkular çok yersiz. Benim özel hayatıma bugüne kadar hiçbir müdahele olmadı. Bir de kendisini 'laik sanan cahil bir kesim' var.

 

SABAHLARA KADAR İÇİYORLAR: Sanatçı, öncelikle insanlığıyla topluma örnek olmalı. Gece barlara gidip sabahlara kadar içiyorlar. Hem kendilerine, hem de başkalarına zarar veriyorlar. Siz topluma bu şekilde mi örnek oluyorsunuz![reklam]

KADIN, İFFETLİ OLMALI: Kadın, sıradışılık ve marjinallik için cinselliğini ön planda tutup toplumda yer etmeye çalışmamalı. Toplum içerisinde şuh kahkahalar atmak doğru değil. Kadın, kendi asaleti gereği inançlı ve bilge olmalı.

TEK PLAJ ORASI MI KALDI!: Son dönemde 'sadece kadınlar için açılacak plaja' gösterilen tepkiler de çok komik. Koskoca ülkede, bir sahil orası mı kaldı da paylaşamıyorlar. Orası rahatça denize girmek isteyen kadınlara ait olsa ne olur?

HEMEN ETEKLERİNE YAPIŞIYORUZ: En ufak bir korkumuzda hemen Atatürk'ün eteklerine yapışıyoruz. O dönemde Atatürk'ün ve yanında emeği geçen herkesin yaptıklarına bir dönüp bakarsak, değişen bir Türkiye olduğunu da görürüz. Atatürk öldü; onun eteklerine yapışmak yerine fikirlerini doğru devam ettirelim ama yanlışlarını da görelim. Tamam Ata, Atatürk de daha önceki atalarımız da var.

ARTIK GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR: Sayın Recep Tayyip Erdoğan, suikast planlarından kapatma davalarına kadar her şeyle mücadele etti. Arkasında hep birilerinin olduğu söylendi ama olsaydı bu kadar zorluğa ve sıkıntıya maruz kalır mıydı? Şimdi tepkisini dile getirmekten çekinmeyen, dünya üzerinde yerini kabul ettirme yolunda hızla ilerleyen bir Türkiye var. Erdoğan sayesinde ileriye gidiyoruz. Artık yeni Türkiye var.

DAVUTOĞLU UMUT VERDİ: Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kazaz, ekledi: "Yapmış olduğu konuşma ve verdiği mesajlar nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Sayın Davutoğlu'nun Başbakan olması bana umut verdi."

SEÇİMİMDE EVLİLİK ETKİLİ: Bir dönem Hıristiyan olmayı seçen Tuğçe Kazaz, o dönemi anlattı: "Manevi bir arayıştaydım. Uzun soluklu bir arayıştı. O dönem yaptığım evlilik; Hıristiyan olmamda tabii ki tetikleyici oldu. Ama en son geldiğim noktada keşfettiklerim şimdiki Tuğçe'yi oluşturdu.''

 

 

TUĞÇE KAZAZ KENDİSİNİ HAYIR İŞLERİNE ADADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin