Tuğçe Kazaz'dan yeni bir dizi yolda!

Güzel oyuncu Tuğçe Kazaz geçtiğimiz sezon rol aldığı iki dizinin yayından kaldırılmasından sonra yeni sezon için yeni bir diziyle anlaştığını açıkladı.

resim yok
25 Haziran 2013 - 10:00
Magazin

Güzel oyuncu Tuğçe Kazaz geçtiğimiz sezon rol aldığı iki dizinin yayından kaldırılmasından sonra yeni sezon için yeni bir diziyle anlaştığını açıkladı.

Son Yaz Balkanlar dizisi ile sezın başlayan Tuğçe Kazaz, dizinin 4. bölümünde yayından kaldırılmasından sonra 2 sezondur devam eden Hayat Devam Ediyor dizisinde oynamaya başlamıştı.

Kazaz'ın Hayat Devam Ediyor'daki serüveni de çok kısa oldu ve sevilen dizi düşük reytingler gerekçe gösterilerek erken final yaptı.

 

Yeni dizi projesi merak konusu!


Güzel oyuncu Tuğçe Kazaz yeni sezonda yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı.

 

Bu yeni dizi projesiyle ilgili şimdilik detaylar mevcut değil. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Kazaz'ın kariyeri

Miss Turkey 2001 birincisidir. 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi.  7 sene profesyonel olarak basketbol oynamıştır.

Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Koleji ve İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde burslu öğrenim görmüş, okurken 2000 yılında katıldığı Elit Model Look yarışmasında ikinci, Elite model Look Paris seçmelerinde de ilk 15′e girmiştir.

2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. Miss Turkey’de Tuğçe Kazaz Türkiye güzeli olurken, Sedef Avcı ikinciliği, Hatice Şendil de üçüncülüğü kazanana isimler olmuştur.

George Seitaridis ile evlenmeden önce Ortodoks oldu ve Maria Seitaridis ismini aldı. Sonra kocasından boşandı ve Türkiye'ye döndü.
[reklam]
Kocasından boşandıktan sonra Budist oldu, hizmetçi muamelesi görünce Budizmi bırakarak İslamiyet'e döndü. Tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı.

 

Hakkındaki en büyük eleştiri...

Kazaz geçtiğimiz günlerde kendisiyle yapılan bir röportajda 'Size getirilen en büyük eleştiri din değiştirmeniz konusundaydı. Hangi duygularla İslamiyet'i bırakıp Hıristiyan olmaya karar verdiniz?' sorusuna ''O günün şuur seviyesinde, evlenmeye karar verdiğim insan için ve aşk duygusunun güdümünde böyle bir karar almıştım.'' cevabını vermiş ve sözlerine şöyle devam etmişti:

''Az şey bildiğinizde karar vermek daha kolaydır. Ben de o dönem İslamiyet hakkında çok bilgiye sahip değildim. İç çatışma içindeydim. Hıristiyanlığı seçmemin ilk nedeni arayışlarımdı, aşk vesile oldu. Ancak Hıristiyan olduktan sonra da arayışlarım son bulmadı, tatmin olmadım. İslamiyet'i doğru bulmadığım için reddetmiş değilim. Sadece kaynaşamamıştım. İnanç ve din üzerine çok bedel ödedim. Öğrenmeye başladıkça İslamiyet'le yeniden bütünleştim.''

 

 

KAZAZ, NEDEN DİN DEĞİŞTİRDİĞİNİ AÇIKLADI! DETAYLAR BURADA!

 

İKİ OYUNCU ARASINDA DİN POLEMİĞİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin