Tuğçe Kazaz'ın hayata dair çok özel notları!

Uzun yıllar modellik yaptıktan sonra televizyon ve sinemada başarılara imza atan Tuğçe Kazaz, hayata dair özel notlarını paylaştı...

resim yok
02 Mayıs 2014 - 09:54
Röportaj

''Acınızla barışın, her halinizi kabul edin!''

Oyuncu-manken Tuğze Kazaz, hayata dair önerilerde bulundu: ''İki kelime de olsa yazı yazın, spor yaparak bedeninize iyi bakın. Acınız ve yorgunluğunuzla barışın. Kendinize kaçış noktaları yaratın. Hayatın merkezine kendinizden başka kimseyi koymayın.''


Uzun yıllar modellik yaptıktan sonra televizyon ve sinemada başarılara imza atan Tuğçe Kazaz, hayata dair özel notlarını Harper's Bazaar dergisiyle paylaştı...


* Bir arabaya atlayıp tek başınıza ya da bir sevdiğinizle, bir termal otelde, doğal kaynak sularına kendinizi bırakıp rahatlamak ve şifa bulmak iyi bir fikir olabilir. Yalova Termal, Kızılcahamam, Haymana, Oylat, Güre, Afyon tercihlerim arasında olan yerler.


* Akşam bütün ışıkları kapatıp sakinleştirici bitkilerden oluşan bir karışım (melisa, papatya, sarı kantaron, adaçayı, ıhlamur) çayı ve fonda harika bir klasik müzik eşliğinde (Erik Satie), mum ışığına 10 dakika konsantre olarak, karnınıza aldığınız nefese odaklanabilirsiniz.


* Balkan toprakları, hâlâ dünyanın canını hissedebileceğimiz bir şahanelikte. Kısa mesafe bir uçuşla, iki gün güzel vakit geçirilebilecek mekanlar arasında...

 

* Sadece içinizden ne gelirse, iki kelime de olsa yazı yazmak, içindekini beyaz bir sayfaya akıtmak, hep insana iyi gelmemiş midir?

 

* Mümkünse yürüyün ve egzersiz yapın, mutlaka bir spor salonuna gitmeye gerek yok. Ben yürüyüşü, egzersiz ve esneme hareketlerini hayatımdan eksik etmemeye çalışıyorum. Beden bizi, ona iyi bakarsak uzun yıllar sağlam bir şekilde taşımak üzerine yapılanmış. 70 yaşında hâlâ koşabiliyor olmayı istiyorum.

 

BUTİKLERİ SEVİYORUM

* İnsanlar belli markalardan giyiyor diye kendinizi kısıtlamayın. O anki en güzel şey, sizin gerçekten sevdiğiniz. Bütçeme göre her yerden alışveriş yapabiliyorum. Sevdiğim bir şeyi uzun süre üzerimden çıkarmıyorum, sevdiğim insanların kıyafetlerini taşımaya bayılıyorum.[reklam]

* Acınız ve yorgunluğunuz ile barışın. Her halinizi kabul edin, kendinize sahip çıkın ve hayatta kendinize kaçış noktaları yaratın. Kendinizden başka kimseyi hayatınızın merkezine koymayın.


* Son zamanlarda hızla artan outlet mağazalarından alışveriş yapmak çok keyifli. Küçük butikleri keşfetmeyi seviyorum çünkü butik sahibi zevkli ise her yerden değişik parçalar topladığı için, bana çeşitlilik sunuyor. Şile bezine bayılıyorum, tek bir ipek şal yazın tenimi şahanesinden okşuyor.

 

HEP ŞÜKREDİYORUM

* Balık yemek için gittiğim birkaç yer var. Arkadaşlarımla sevgi dolu bir masa sohbeti haline gelen, bir ritüel olan Asmalımescit de müdavimi olduğumuz bir yer. Arkadaşlarıma zaman ayırmak, beni besleyen bir zaman dilimi...


* Dünya mutfaklarının hemen hepsini denedim ve bize yakın damak tatları arasında beğendiklerim var.

 

Ama şunu söylemeliyim ki; bizim mutfağımız kadar zengin ve lezzetlisine hiçbir yerde rastlamadım. Bu bereket aklıma geldikçe, hayatın bana sunduklarına şükrediyorum defalarca.

 

 

ÜNLÜ ÇİFT SONUNDA AŞKLARINI İLAN ETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin